Rindal IL har nylig gjennomført et «aleneløp», Litj-Lina på 2,9 km. Dette ble en suksess med 63 deltakere, til tross for at værgudene forsøkte etter beste evne å legge inn hyppige snøbyger i løpsperioden. Litj-Lina har vært første løp i Rindal Løpskarusell i 7 år med en gjennomsnittlig deltakelse på 42. Tanken bak aleneløpet, var at de som hadde forberedt seg på konkurransesesongen gjennom en vinter, plutselig stod uten et konkurransetilbud. Ettersom det har vært arrangert løp i denne løypa i 7 år, var det mange som hadde perser fra tidligere å måle seg imot. Raskest var Erik Løfald, som løp på 9,08, 7 sek under sin egen offisielle løyperekord.

Erik_Løfald.JPG
Erik Løfald løp raskest med tiden 9:08 på 2,9 km. (Foto: Rindal IL)

Start_mål.jpegNytt løp fra 28. mai

Med de nye retningslinjene som kom 15.mai  for løp utenfor bane, kunne man ved å legge ned store arrangementsmessige ressurser ha arrangert en nesten fullverdig konkurranse, bortsett fra at man måtte ha startet i heat à 10 løpere.

Men, med de positive innspillene man fikk etter det første løpet i Rindal løpskarusell , velger man å kjøre dette som et aleneløp på nytt. Det vil bli lagt til ei oval pinse, dvs i perioden torsdag 28.05. til tirsdag 02.06. For øvrig er dette ei løype som egner seg godt for formålet, enkel å finne fram i, ingen «hjørner» å kutte og det viktigste, ingen kryssede trafikk.

Rindal IL Friidrett hjemmeside

Alfabetisk resultatliste er utarbeidet for det første løpet. Man bruker samme regel som har vært brukt i fellesstartene. De som bruker lengre tid enn 7 min/km får 20,18 registrert som tid.