"100 i Korken" ble arrangert av Team Raske Gutter som en felles intervalløkt i Korken (akebakken mellom Midstuen og Frognerseteren). Hver deltager skulle donere 100 kroner til Right To Play.

Over 70 mosjonister deltok i bakkeintervallene. Givergleden var minst like stor som treningsgleden, så flere av deltagerne ga mer enn de "obligatoriske" 100 kronene. Det økonomiske resultatet ble til slutt 12.200 kr til Right To Play. 

Mosjonistlag som Team Skigo og Team United Bakeries var representert på treningen, men flere kom også solo. Her var det alt fra de som er litt oppi åra til unge lovende eller tidligere talenter. Erling Christiansen var førstemann opp på sistedraget, tett fulgt av Magnus L‘Abèe-Lund, Lars Petter Bryn og Kristoffer Angerer.

Les også forhåndsomtalen på kondis.no

Team Raske Gutter har for øvrig trening i Korken hver tirsdag klokken 19:00 og ønsker de som har lyst på en bra treningsøkt velkommen.

right-to-play.jpg
Intervalløkta "100 i Korken" resultarte i over 12.000 kr til Right To Play. Erlend Damon Stokke (Team Raske Gutter) (til venstre) overleverer sjekken til Jimmy Vika (Right to Play) til høyre.