Lørdag er det klart for det femte løpet i Schjongslunden i Høneføss. Løpet, som er et Kvalitetsløp og kontrollmålt av Kondis, byr på en idyllisk løype med deler av løypa langs Storelva. Det samler mange lokale deltakere, men det er også mange fra hele Østlandet som tar med seg familien på en utflukt.

k-kondis 20kb.jpgSom Kvalitetsløp får Kondis-medlemmer 40 kr i avslag på startkontingenten. Bli medlem!
Start er kl.13:00 og løpet har Kondis sin anbefalte klasseinndeling. 
Hjemmeside for Schjongs5ern.


FARTSHOLDERE
Det vil være fartsholdere til sluttider fra 17.30 og helt opp til 40 minutter. Halvveis i løypa sprites stemningen opp med korpsmusikk, og korpset får ytterligere mer 17.mai-trening når de også stiller pål premieutdelingen.

Med kiosk med grillmat og kaker skulle sulten også bli stilt. Trenger en nye løpesko eller treningsklær og annet treningsutstyr, har G-sport salgstelt. 10 kr per deltaker går til den nye kirka i Hønefoss. 

500 deltakere?
Med solid etteranmelding kan det fort bli over 500 deltakere. Det er spådd + 20 gradr og neste vindstille.
 

Hjelmset_Odd_Bjoern_Marthe_IMG_5131.jpgOdd-Bjørn Hjelmeset med familien stiller opp. Her ser vi ham sammen med datteren Marthe på 5 km i Sentrumsløpet sist lørdag hvor Marthe ble nr. 6 på tiden 19.38   Foto: Heming Leira

Yngste_barnelop_start_IMG_4094.jpg
Schjongs5ern har fine barneløp, og alle barn får teknisk t-skjorte og medalje utdelt av russen. Fra starten på et av barneløpene i 2014. Foto: Heming Leira