Sjusjørittet arrangeres for femte gang lørdag 30.juli, og hovedrittet er for alle fra 17 år og oppover. Rittet er ca. 56 km langt og går i flott fjellterreng mellom Sjusjøen, Pellestova, Hornsjø og Åstdalen. Rittet går stort sett på grusvei med noe innslag av lette terrengpartier. Det er en variert og spennende løype som passer for alle som liker å sykle. Rittet er åpent for alle, og er ment å passe for både aktive syklister og mosjonister. 


Ronny Schei med Reinsvatnet og en pulje jagende bak seg i fjor.

Sjusjørittet Ungdom har en løype på ca 8 km på grusvei og en del på sti. Start og mål er på samme sted som for hovedrittet, ut på asfalten over Storåsen og på grus videre ned til Gullmundsvegen. Der tar løypa en venstresving opp til Lunkebekkvegen, her stiger løypa hele vegen. I enden av veien går det over til sti, denne er sykkelbar de fleste stedene, man man må nok regne med å ta bena fatt noen ganger. Stien går opp på ryggen nord for Store Lunkevann før den svinger venstre og passerer over bekken i østenden av Store Lunkevann. Nå kommer det et litt mer lettsyklet stiparti som fortsetter mot baksiden av Storåsen, for så å komme ut på veien igjen. Rask nedfart ned til Sjusjøvegen, VÆR FORSIKTIG. Så er det Sjusjøvegen ned mot mål på Sjusjøen stadion.

I fjor ga ideelt vær med  sol og gode temperaturer et raskt ritt med løyperekorder i begge klasser ved Steffan Hartz Repshus (1.39.00) og Linda Wold (1.50.49). Da startet hele 297 og 292 fullførte hovedrittet. Her kan du se hele 276 bilder fra Sjusjørittet 2015

Påmelding og deltakerliste
Sjuørittets nettsider
Sjusjørittet på Facebook
Samleside for Sjusjørittet (med bilder,reportasjer og resultater fra alle de fire første utgavene)


LØYPEKART OG PROFIL:
Loypekart_profil_640x507.jpg