Skienern_header.jpg

Enern vokser seg stadig større, og Skienern 1.mars er neste konkurranse på programmet. Ellers består dette konkurransekonseptet på Oppdal av Randonern, Sykkelenern og Fjellenern. Selvsagt har de også Trippelenern og Superenern.

Hjemmeside: http://enern.com/

Gunhild_Veien_Skienern.jpgSkienern har to distanser, 42 km og 13 km. Den lengste inngår som seedingsrenn for Birkebeinerrennet 2014. I fjor var det 1 345 deltagere og 829 av disse kom i mål på 42 kilometer.

Invitasjon til Skienern 2014 (pdf)

Omtale på kondis.no fra fjorårets renn:
Dahl og Veien vant Skienern

Bildet: Gunhild Veien fraSkaun IL var klar vinner av kvinneklassen i 2013 (foto: Anders Tøsse).

 

PRESSEMELDING
fra Enern

Vi åpnet påmeldinga for Skienern 1. november, og mange har allerede meldt seg på til årets skifest 1. mars.

Nytt for året blir den nye traseen deler av de siste 6 km inn mot mål til sentrum. Løypa blir der bredere og flatere, og vi unngår de områdene som har vært mest utsatt for is og kjøving, og er derfor veldig glad for det arbeidet som er lagt ned der.

Vedlagt er renninvitasjonen til Skienern: Invitasjon til Skienern 2014

For de som er ivrig på å komme seg på ski er det allerede muligheter ved Grøtsetra og Skaret. Følg siste oppdatering på skisporet.no: http://skisporet.no/sortrondelag/oppdal  

I tillegg har vi vært så heldige å ha fine forhold på Oppdal Skistadion ei stund nå takket være kunstsnø og en ivrig dugnadsgjeng.

Randoenern 2014 går av stabelen 22. mars. Her er det nå 3 løypealternativ; 6 fjell, 3 fjell og en familievennlig trimklasse med 1 fjell. Påmeldinga til Randoenern åpner 1. des.

Superenertilbud - årets sprekeste julegave?

ENERN LOGO.jpgFor de som allerede har bestemt at de vil være med på alle arrangementene for 2014, eller ønsker å gi en ekstra sprek julegave til seg selv eller andre, har vi et eget superenertilbud i desember. For kun kr. 1495,- (+ lisens) kan du være med på Skienern, Randoenern, Sykkelenern og Fjellenern (valgfri distanse).