Rolf Einar Lunde fra Kristiansand (bildet) storkoste seg under Oslo Maraton. Det ble ikke noen personlig rekord for ham på «10 for Grete», men han angrer ikke på at han kjørte de 32 milene nordover for å delta i Oslo Maraton. 

– Dette var utrolig moro, sa en sliten og smilende Rolf Einar til Kondis da han passerte målstreken på tida 48.36.

– Det ble litt køgåing i starten, og umulig å få opp noe tempo, men det var utrolig moro da køen løste seg opp og vi kunne få opp farten, sa han. 

 

Treningsprogram for alle

Det er i skrivende stund over 20 uker igjen til startskuddet går for årets utgave av Oslo Maraton, og det er fortsatt mulig å forbedre formen til å delta på en av distansene. På Oslo Maratons nettsider kan du finne 24 ukers treningsprogram for alle distansene.  

Teste formen kan du for eksempel gjøre i Sentrumsløpet som arrangers den 25. april. Nytt av året er at de også har egen 5 kilometer i tillegg til Sentrumssprinten, en 800 meter som arrangeres i forkant av selve Sentrumsløpet, og den tradisjonelle 10 kilometeren. 

 

Mange løp å velge blant

Kondis sin terminliste kan du finne nærmere 2000 løp du kan velge mellom i Norge og utlandet. Det er bare å sette seg godt til rette i godstolen og planlegge årets sesong.