Pressemelding:

For tredje året ble Smartfish Kon-Tri arrangert i Larvik Havn søndag 26. juni. I rufsete vær, men vakre omgivelser ble Smartfish Kon-Tri nok en gang en suksess.

Sidelengs_i_Vannet_640.jpg

Thor Heyerdahl kjente på spenningen i å skulle ut i ukjent farvann. For Heyerdahl var veien til målet minst like viktig som selve målet. Kon-Tri er et lavterskel triathlon i Heyerdahls ånd der det viktigste ikke er å vinne men å delta.


Smartfish Kon-Tri er inne i sitt tredje år og suksessen fra i fjor ble gjentatt i Larvik. Arrangementet er et såkalt lavterskel triathlon der alle – uansett forutsetninger og nivå er velkommen til å delta. Årets utgave viste nettopp det, da deltagerne var alt fra hardbarkete triatleter til de mer normale mosjonistene som syklet med kurv på styret og barnesete på bagasjebrettet.

Nytt av året var at man hadde klart å få Kon-Tiki på vannet. Riktignok ikke orginalen, men den samme flåten som ble brukt under innspillingen av Kon-Tiki fra 2012.

- Det var helt rått å svømme rundt Kon-Tiki. Norges, om ikke verdens kuleste rundingsbøye, sa Lars Christian Vold etter løpet.

Norges beste på stafett

Brita_Cecilie_Mustad_640.jpg
Brita Cecilie Mustad    Foto: Arrangøren

I herreklassen ble det seier til Marius Elvedal på tiden 1.02.48. I dameklassen ble det mer kniving, men til slutt stakk Brita C. Mustad (1.08.09) av med seieren.

Årets Kon-Tri hadde rett over 250 deltagere på startstreken. Ca. 100 av dem stilte på stafettlag.

- Vi har som mål å bli Norges største og beste triatlon på stafett og håper på enda større deltagelse neste år, sier løpsleder Ove Haugen.



Hoeyt_lavt_lag4_640.jpg
Høyt og Lavt gliser over fjerdeplassen i lagkonkurransen

Norheim_Ordfoererlaget_Larvik_Kommune_640.jpgO. Norheim løper inn ordførerlaget, Larvik Kommune

RESULTATER