Ørjan Nordtveit, sammen med Gudmund Snilstveit og den nye sykkelen,                           fotograf:     Herborg Nordtveit.

I 2013-sesongen vil Gudmund Snilstveit prøve å kvalifisere seg til VM i halv – Ironman i den profesjonelle klassen, for å klare dette må han være med i en VM –kvalifisering der en får poeng etter plassering, dei 5 beste poengfangstene teller i sammendraget. VM-kvalifiseringen for 2013 startet 15.august i 2012, og Gudmund har allerede 580 poeng fra konkurranser i Pennsylvania (5.plass) og Irland (6.plass). Den totale poengsummen for å kvalifisere seg til VM, som en av de 50 beste i verden, vil være ca 1500 poeng.

Ironman 70.3 California
Lørdag 30. mars stiller Gudmund til start i Ironman 70.3 California, dette er en konkurranse som er høyere rangert enn dei to foregående (Pennsylvania og Irland), og dermed er det flere VM-poeng å kjempe om. Motstanden blir derfor også tøffere denne gang. Gudmund trenger nok en topp 10 plassering for å hente nok VM-poeng.

Lokal sykkelsponsor.
Det er Sykkelkomponenter.no som sponser Gudmund med en av de raskeste temposyklene på markedet til 2013-sesongen. Temposykkelen, Swift Neurogen, vil første gang bli benyttet i California. 


Gudmund i tempostilling på sykkelen Swift Neurogen, fotograf: Ørjan Nordtveit.

Mer info på www.gudmundsnilstveit.com.