Utvider løpeteamet 

Torshov Sports nyåpnede løpebutikk i Bergen søker fire aktive løpere til sitt løpeteam «Torshov Sport Runners». Butikken ønsker å støtte unge løpere som satser seriøst på langdistanseløping med en stor utstyrspakke fra Nike. Nike er samarbeidspartner og leverandør av sko og tekstiler til en totalverdi av ca. kr. 30.000.- i veiledende butikkpris. Utstyret deles ut to ganger i året. Oppstart i januar 2017.
 
Torshov Sport søker i utgangspunktet to kvinner og to menn som hevder seg nasjonalt i sin klasse på 10 km til halvmaraton. Alle bør bo i bergens-regionen, og kunne stille på noen av Torshov Sports ukentlige løpetreninger. Ønsket alder er mellom 20 og 30 år. 
 
Torshov Sport åpnet løpebutikk på Torshov i Oslo våren 2014, og har denne høsten ekspandert med to nye spesialbutikker for løp henholdsvis i Vika i Oslo og i Bergen sentrum. Å tilby gratis løpetreninger med dyktige instruktører er en viktig del av løpesatsingen. Se mer informasjon om dette i Torshov Sport Runners Facebook-gruppe. 

Oslo oktober 2015: Er du 20-30 år, vil du bli med i Torshov Sport Runners?

Torshov Sport har som mål å tilby løpere de beste løpeskoene og tekstilene fra kjente leverandører. Butikken ønsker at løpeteamet skal bidra med testing av produkter, øke kunnskap om løping og bidra til å gjøre Torshov Sports løpebutikk kjent blant løpere på alle nivåer. Flittig bruk av sosiale medier er derfor en fordel.
 
Interessert? Send søknad med din kontaktinformasjon til: kaja@torshovsport.no
Søknaden må inneholde: alder, resultater, ambisjoner, utdanning, eventuell Instagram-konto og blogg.   Søknader vurderes fortløpende.