Økonomi- og IT-sjef søkes av Internasjonal bedrift
– 50 minutter fra Lillehammer/Sjusjøen

Du vil ha ansvaret for gruppens totale økonomifunksjon og oppfølging av bedriftens datterselskap. Andre relevante oppgaver vil være rapportering av salg, resultat og nøkkeltall, utarbeidelse av måneds- og årsregnskap og koordinering av budsjetter og regnskap. Du vil være ansvarlig for bedriftens IT-strategi og herunder ansvarlig for optimalisering av gruppens IT-plattform. Stillingen inngår i ledergruppen og du vil rapportere til administrerende direktør.

Kandidaten vi ser etter har høyere utdannelse, fortrinnsvis innen økonomi og/eller IT. Du har gjerne erfaring fra tilsvarende stillinger i produksjonsbedrifter og kan vise til gode resultater og en proaktiv holdning. Vi forutsetter at du er fortrolig med engelsk som konsernspråk.

Raufoss Water & Gas AS tilbyr en spennende stilling med bred kontaktflate, og med stor mulighet til å påvirke både din egen og selskapets videre utvikling.

Hvis du har spørsmål om stillingen, ta gjerne kontakt med Mercuri Urval ved Bjørn M. Godsveen, tlf 975 59 063, Anne Cecilie Braarud, tlf 975 59 089 eller adm.dir. Lars Ølstad, tlf 901 51 014.

Du kan vise interesse for stillingen ved å laste opp din CV og søknad på www.mercuriurval.no snarest, og senest innen 31. juni 2012. Alle henvendelser til Mercuri Urval behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver.

 

Raufoss Water & Gas AS er et heleid datterselskap av den nederlandske industrigruppen Aalberts Industries NV. Bedriftens hovedprodukt er ISIFLO Messingkoblinger for sammenføyning av rør innen vann- og gassforsyning. Raufoss Water & Gas AS eier brandet "ISIFLO", som er et av de sterkeste varemerker innen europeiske VA/VVS-industri. Produksjonen foregår ved bedriftens fabrikker på Raufoss og i Gnosjø, Sverige. ISIFLO er markedsleder innen sitt segment i Skandinavia, Tyskland og Frankrike. Bedriften har egne datterselskap i Sverige, Tyskland, Frankrike og Spania. RWG gruppen har 150 ansatte og en konsolidert årlig omsetning på ca 400 MNOK.

I tillegg til ISIFLO-produktene er RWG distributør til det norske markedet for øvrige Aalberts Industries selskap.


Raufoss Water & Gas AS er en del av industriklyngen NCE-Raufoss, som består av 11 internasjonalt anerkjente produksjonsbedrifter med spisskompetanse basert på førsteklasses materialkompetanse og automatisert produksjon.

Raufoss Water & Gas AS skal skape verdier gjennom utvikling og leveranser av miljøvennlige produkter med høy kvalitet til kundens krav innenfor vann-, avløps- og gassdistribusjonsnett.