For alle som kunne tenke seg å få noen kjappe treningsøkter og litt konkurransefart i kroppen før Sentrumsløpet har løpstilbudet på våren øket i Oslo med omland de siste årene. I år kom det første Winterrun allerede i februar og i mars ble det arrangert Oslos Råeste Vinterbakkeløp

I mer vårlige omgivelser starter nå Oslos største løpskarusell Sognsvann Rundt Medsols (SRM) i kveld sin 15.sesong.  

Løpet går rundt Sognsvann og har en distanse på 3258 meter. En kan løpe så mange runder en vil så lenge en er i mål til kl.19:00  En trenger heller ikke melde fra om hvor mange runder en vil løpe på forhånd. 
Sjøl om det blir tatt tid på hvor fort en løper så er SRM først og fremst et treningsløp med høy grad av sosialt samvær før og etter løpet. Ingen startnummer og he  deltar folk som nettopp har kommet seg opp fra sofaen til løpere som deltar i nasjonale og internasjonale mesterskap. 
Alle er velkommne og når det trekkes ut premier så gjøres det bloant alle deltakerne.

Løpene er også spesielle på at hver løper får sin egen side med alle sine resultater og sine perser på de forskjellige distansene (1 runde, 2 runder osv.) 


Påmeldingen er allerede godt i gang og arrangøren forventer stort innrykk og anbefaler folk å komme tidlig på Sognsvann. Påmelding kan gjøres på nett frem til kl.15:00 og på Sognsvann kl.17.00 - 17:45. Utdeling av brikker og registrering av deltakelse starter opp kl.17:00

HER kan en lese om løpet og melde seg på.

Våren er tidlig ute i år og løypene er tørre og fine om enn noe fuktig i "mørdarbacken" opp mot mål.
Ifjor hadde SRM-løpet som gikk 9.april 3 plussgrader og overskyet vær, nå er det spådd SOL , 9 plussgrader og lett bris fra sørvest.
Så grønt som på bildet under tar det dog noen måneder før en får.

Kan_Det_Bli_Groennere_31A3054.jpg