IMG_7443_640.jpgKlart for det fjerde løpet i årets HEAD Energy Sommerkarusell

Det blir arrangert 5 løp, 3 før sommerferien og 2 etter.

Følgende mandager: 6. juni, 20. juni, 4. juli, 8. august og 22. august.

Starttidspunkt:
10 km pulje 1: kl. 19.00
  5 km pulje 2: kl. 19.06 (antatt tid under 24 minutter)
  5 km pulje 3: kl. 19.08 (antatt tid over 24 minutter)

Du velger ikke distansen du skal løpe lenger når du melder deg på. Ved å stille seg i rett startpulje ordner systemet det automatisk om du løper 5 eller 10 km. Ta vare på startnummeret. Det skal benyttes gjennom hele karusellen.
Melder du deg på enkeltløp skal du hente nytt startnummer for hvert løp du løper.

Påmeling løp 4,  8.august
Voksen: kr 150 + event. lisens kr 30,-
Barn (under 15 år) enkeltløp: kr 50.-

Påmelding, klikk på logo under.

IMG_4539.jpgStartnummer  hentes i kiosken på Fana Stadion mandag 8. august fra kl 1730. Medaljer samme sted

Løypekart HEAD Energy Sommerkarusellen. Det blir ingen endringer på karusellens 3 første løp i følge Statens vegvesen.

Erik Hanøy tok litt lengre ferie enn Sommerkarusellen, men er på plass igjen til de to siste løpene.

Olden leverer drikke til tørste deltagere etter målgang.

IMG_4803-640.jpgFra og med det fjerde løpet deles medaljene ut til dem som har deltatt i minimum 3 løp. Hentes i kiosken på Fana Stadion

MX Sport Laguneparken gir bort fire gavekort a kr 250.- på hvert løp, som trekkes på startnummer.

IMG_4544.jpgOg Peppes Pizza gir tre gavekort på pizza under samtlige 5 løp. Her er det Maria Steien som er trukket ut.

Sondre Øvre-Helland og Adele Henriksen raskest på 10km
HEAD Energy er fortsatt hovedsponsor og gir sponsorpremie til totalvinnerne på både 5 og 10 km. I tillegg får også totalvinnerne karusellens spesialdesignede medalje i gull. Her er det vinnerne av 10 km løp 1 - 2016, Sondre Øvre-Helland (Viking)  og Adele Henriksen (Gneist) som har fått medalje og sponsorpremie fra HEAD Energy. Samme medalje i bronse får samtlige deltagere som fullfører minimum tre løp.

Grusbanen benyttes som vanlig til parkering.

Porten Fana Stadion.jpgDen smale porten ut på gressfeltet som fungerte som en "flaskehals", er nå fjernet. Dette vill føre til en langt sikrere pasasje for deltagerne, spesielt vinterstid med store startfelt.

IMG_4817-640.jpgKondis.no er på plass på alle karuselløpene.