Det blir arrangert 5 løp, 3 før sommerferien og 2 etter.

Følgende mandager: 6. juni, 20. juni, 4. juli, 8. august og 22. august.

Starttidspunkt:
10 km pulje 1: kl. 19.00
  5 km pulje 2: kl. 19.06 (antatt tid under 26 minutter)
  5 km pulje 3: kl. 19.08 (antatt tid over 26 minutter)

Du velger ikke distansen du skal løpe lenger når du melder deg på. Ved å stille seg i rett startpulje ordner systemet det automatisk om du løper 5 eller 10 km. Ta vare på startnummeret. Det skal benyttes gjennom hele karusellen.
Melder du deg på enkeltløp skal du hente nytt startnummer for hvert løp du løper.

Ordinær påmelding fra 1. mai.
Voksen alle løp:    kr 500 + event. lisens kr 50,-
Voksen enkeltløp: kr 150 + event. lisens kr 30,- Påmelding åpner 1. mai for løp 1

Barn (under 15 år) alle løp:    kr 175.- + evnt. lisens kr 30.-
Barn (under 15 år) enkeltløp: kr 50.- + ingen lisens. Påmelding åpner 1. mai for løp 1

Kondisrabatt kr 25.- ( Be om kode, sommerkarusellen@gmail.com )
Gjelder bare for dem som melder seg på hele karusellen

Påmelding, klikk på logo under.

Startnummer før det første løpet kan hentes i gymsalen på Fana Stadion mandag 6.juni fra kl 1700. Her for Gneist som vanlig hjelp av Fana Kickbokseklubb .

Start og mål blir på Fana Stadion i år.

Løypekart HEAD Energy Sommerkarusellen. Det blir ingen endringer på karusellens 3 første løp i følge Statens vegvesen.

Erik Hanøy blir speaker på Sommerkarusellen og sørger for den rette stemningen.

Olden leverer drikke til tørste deltagere etter målgang. Prøv nyheten jordbær og lime

MX Sport Laguneparken gir bort 4 gavekort a kr 250.- på hvert løp som trekkes på startnummer.

Gneist sine "friske viljer" er klar for stafett under karusellens første løp.

Mirza Nalic fra Bergen Løpeklubb vant 10 km i HEAD Energy Sommerkarusellen i Bergen
HEAD Energy er fortsatt hovedsponsor og gir sponsorpremie til totalvinnerne på både 5 og 10 km. I tillegg får også totalvinnerne karusellens spesialdesignete medalje i gull. Her er det vinnerne av løp 1 - 2015, Mirza Nalic som har fått medalje og sponsorpremie fra HEAD Energy. Samme medalje i bronse får samtlige deltagere som fullfører minimum 3 løp.

Vi benytter grusbanen til parkering under Sommerkarusellen også.

Grønt og fint på marken etter vinteresns karusell.