I en pressemelding melder Sport 1 Storgata at de har inngått samarbeid med Allan Hovda og har blitt tittelsponsor for Oslo Triatlon. 

Triatlonsporten har hatt en rivende utvikling de siste 10 årene og har nå i flere år hatt arrangmenter med over 1000 deltakere. Hove Tri og Oslo Triatlon er blant disse. Norseman er verdensberømt for å være et av de aller hardeste triatlon i verden og har en rekke utenlandske utøvere på besøk hvert år.

Sport 1 Storgata satser nå stort på triatlon og har knyttet til seg samarbeidspartnere og noen av Norges beste utøvere innenfor sporten. Sport 1 Storgata presenterer nå et eget triatlonlag med utøvere på høyt prestasjonsnivå. 


Allan_Hovda_640.jpg
- Vi har lenge jobbet for å knytte til oss noen av de beste triatlonutøverne i Norge. Vi er spesielt fornøyd med samarbeidsavtalen med Allan Hovda. Han brenner for å få triatlon ut til folket, noe vi også gjør, sier en engasjert Ida Andberg.

Det er stor bredde og høyt prestasjonsnivå blant utøverne som skal representere Team Sport 1 Storgata i 2016. Av triatlonutøvere er det Allan Hovda, Lars Erik Halvorsen, Stian Sandtorv (Team TorvNes), Torgeir Skjeldnes (Team TorvNes), Øyvind Kvernen, Eirik Skarholt og brødrene Espen og Stian Kristiansen.

13. august er det klart for det 34. Oslo Triatlon og samarbeidspartneren har ambisjoner om å arrangere tidenes beste Oslo Triatlon.

Oslo Triatlon fulltegnet
Det er kun noen få plasser til barnekonkurransen og lagkonkurransen igjen

REPORTASJENE OM OSLO TRIATLON
kondis.no har dekket Oslo Triatlon på hele 2000-tallet les reportasjene her