Konkurrer mot deg selv i Springkarusellen!

Da er vi kommet fram til det sisteløpet i årets Springkarusell. Nytt av året er at du på hvert løp i høst kan vinne et gavekort på løpsanalyse (verdi kr. 800,-) hos Drevelin! Det eneste du trenger å gjøre er å slå din egen tid i samme løype fra løpene som var tidligere i vår, og så er du med i trekningen! Husker du ikke tiden din fra forrige løp? Sjekk den her:

http://hordaland.bedriftsidretten.no/hovedmeny/resultater/lop--stafetter

Springlogo.pngMeld deg på årets siste løp, klikk på logo over.

Sesongens siste løp har start og mål bak AdO Arena tirsdag 18.oktober. DNB Bergen B.I.L. stiller som funksjonærer og leder deltakerne gjennom en flat løype langs Store Lungegårdsvann og i Nygårdsparken på totalt 4 km. Etterpå blir det premieutdeling hvor alle som har deltatt har sjansen til å vinne flotte premier fra AdO Arena, Drevelin og Bedriftsidretten Hordaland.

Premier til 1., 2., og 3.plass totalt i karusellen i aldersklassene blant damer og herrer.
Husk at det er rangeringen totalt for hele karusellen som gjelder, ikke bare på det siste løpet. Alle 1.plassene får et gavekort på løpsanalyse hos Drevelin (verdi kr. 800,-), alle 2.plassene får et gavekort på familiebading på AdO Arena (2 voksne og 2 barn) og alle 3.plassene får delta gratis i neste års Springkaruell (disse vil bli kontaktet på e-post om dette før karusellen starter neste år).


Uttrekkspremier:
Alle som har fullført alle 4 løp etter sommeren er med i trekningen av et gavekort på løpsanalyse hos Drevelin (verdi kr. 800,-)

Alle som har fullført alle 8 løp er med i trekningen av et gavekort på løpsanalyse hos Drevelin (verdi kr. 800,-)

Blant alle deltakerne på siste løp trekkes det ut 3 vinnere av gratis deltakelse i neste års karusell. Dette trekkes på startnummer. NB! Husk å skriv ned hvilke nummer som vinner slik at jeg kan kontakte de i ettertid! Vinnerne må være tilstede for å vinne dette. Om ikke trekkes det på ny!

Vi trekker også en heldig vinner av  ”Turbok for Bergenshalvøyen” blant alle som er med på siste løpet. Trekkes på startnummer og vinneren må være tilstede.

Sammenlagtresultater og statistikk
 

bergen 2.jpg
Esther Zijerveld i flott driv langs Store Lungegårdsvann.


løp8-ny løype.png

Pga byggearbeider ved ADO arena må løypen legges om.
For at ikke traseen skal bli vesentlig lenger har vi kortet inn noe i Nygårsdsparken.
Endringen utgjør ca 300 meter lengre  enn tidligere.

Start og mål vil være ca 50 meter bortenfor tidligere sted.
Løypen går nå rundt ADO bygget begge veier, istedenfor langs vannet ved ADO
Den lille sløyfen ved vendig i Nygårsparken er fjernet


 

Løpsdatoer for 2016 er som følger:


Les mer om karusellen og de flotte premiene på karusellens hjemmeside: http://hordaland.bedriftsidretten.no/hovedmeny/velg-aktivitet/springkarusellen