Konkurrer mot deg selv i Springkarusellen!

To løp gjenstår i årets Springkarusell. Nytt av året er at du på hvert løp i høst kan vinne et gavekort på løpsanalyse (verdi kr. 800,-) hos Drevelin! Det eneste du trenger å gjøre er å slå din egen tid i samme løype fra løpene som var tidligere i vår, og så er du med i trekningen! Husker du ikke tiden din fra forrige løp? Sjekk den her:

http://hordaland.bedriftsidretten.no/hovedmeny/resultater/lop--stafetter

Springlogo.pngMeld deg på hele karusellen eller enkeltløp, klikk på logo over.

Høstens nest siste løp er i Kanadaskogen den 4. oktober. Her venter en kort løype, kun 2,5 km, i kupert terreng. Kanadaskogen var ny som løypetrase i Springkarusellen i fjor etter forslag fra en av deltakerne året før. Løypekart Kanadaskogen

kanada.jpg

Løypekart Kanadaskogen.png

Sesongens siste løp har start og mål bak AdO Arena tirsdag 18.oktober. DNB Bergen B.I.L. stiller som funksjonærer og leder deltakerne gjennom en flat løype langs Store Lungegårdsvann og i Nygårdsparken på totalt 4 km. Etterpå blir det premieutdeling hvor alle som har deltatt har sjansen til å vinne flotte premier fra AdO Arena, Drevelin og Bedriftsidretten Hordaland. Har du fullført 5 løp eller flere venter selvsagt en flott deltakerpremie på deg når du kommer i mål. Løypekart sentrum.

bergen 2.jpg

Løypekart sentrum ver2.jpg

Løpsdatoer for 2016 er som følger:


Les mer om karusellen og de flotte premiene på karusellens hjemmeside: http://hordaland.bedriftsidretten.no/hovedmeny/velg-aktivitet/springkarusellen

PS: Meld deg på høstens 4 løp samlet og få 30 % rabatt, nå kun kr. 500,- for voksne og kr. 250,- for barn under 15 år og pensjonister.