Det blir arrangert 5 løp, 3 før sommerferien og 2 etter.

Følgende mandager: 6. juni, 20. juni, 4. juli, 8. august og 22. august.

Starttidspunkt:
10 km pulje 1: kl. 19.00
  5 km pulje 2: kl. 19.06 (antatt tid under 26 minutter)
  5 km pulje 3: kl. 19.08 (antatt tid over 26 minutter)

Du velger ikke distansen du skal løpe lenger når du melder deg på. Ved å stille seg i rett startpulje ordner systemet det automatisk om du løper 5 eller 10 km. Ta vare på startnummeret. Det skal benyttes gjennom hele karusellen.
Melder du deg på enkeltløp skal du hente nytt startnummer for hvert løp du løper.

Bestill tidlig-rabatt : Meld deg på før 1. mai.
Voksen - alle løp:    kr 400 + event. lisens kr 40,-
Barn (under 15 år) - alle løp:    kr 150.- + evnt. lisens kr 30.-

Ordinær påmelding fra 1. mai.
Voksen alle løp:    kr 500 + eventuell lisens kr 50,-
Voksen enkeltløp: kr 150 + event. lisens kr 30,- Påmelding åpner 1. mai for løp 1

Barn (under 15 år) alle løp:    kr 175.- + evnt. lisens kr 30.-
Barn (under 15 år) enkeltløp: kr 50.- + ingen lisens. Påmelding åpner 1. mai for løp 1

Kondisrabatt kr 25.- ( Be om kode, sommerkarusellen@gmail.com )
Gjelder bare for dem som melder seg på hele karusellen

Påmelding, klikk på logo under.

IMG_4592.jpgStartnummer før det første løpet kan hentes i gymsalen på Fana Stadion mandag 6.juni fra kl 1630. Her for Gneist som vanlig hjelp av Fana Kickbokseklubb .

IMG_8863.jpgStart og mål er på Fana Stadion.

VK 15-16 10 km.jpgLøypekart HEAD Energy Sommerkarusellen. Her kommer en liten endring grunnet utbyggingen av rundkjøringen i forbindelse med nye E39. Veivesenet har lovet at ny gangbro skal være på plass innen 6.juni.

e39.nytt vegkryss.jpgDen nye gang og sykkelvegen krysser ikke Flyplassvegen ved Siljustøl, men først 500 meter senere i den nye rundkjøringen. Dermed unngår løperne det meste av byggeaktiviteten som nå er på andre siden av vegen der den gamle sykkelvegen gikk.

IMG_3844.jpgErik Hanøy blir speaker på Sommerkarusellen og sørger for den rette stemningen.

Olden leverer drikke til tørste deltagere etter målgang. Både med og uten kullsyre. Og med diverse smaksvarianter,

HEAD Energy er fortsatt hovedsponsor og gir sponsorpremie til totalvinnerne på både 5 og 10 km. I tillegg får også totalvinnerne karusellens spesialdesignete medalje i gull. Her er det vinnerne av løp 5 - 2015, Adele Henriksen (10 km) og Ingrid Næss Johansen (5 km) som har fått medalje.

Samme medalje i bronse får samtlige deltagere som fullfører minimum 3 løp.

LoddefjordLoddefjords fotball-jenter 14 år under Vinterkarusellen. For samlet påmelding lag og bedrifter, kontakt Sommerkarusellen på e-mail for skjema. Her er fristen for "bestill tidligrabatt 17.mai.

Vi benytter grusbanen til parkering under Sommerkarusellen også.

kondis.jpgKondis er på plass med kamera på alle løpene.

sandø-kontrollmålt.jpgIvar Sandø fra Kondis kommer til å kontrollmålt løypen, både 5 km, 10 km og passering 5 km på 10 km.

For hjemmeside og FB side, klikk på logo under.