PRESSEMELDING:
Etter tre vel gjennomførte fellestreninger, hvor det til sammen har deltatt nesten 200 ryttere i de forskjellige løypene, merker arrangøren nå stor pågang for påmeldinger.

Det ventes over 1100 påmeldte til start. Det betyr at tidligere rekord på 1066 deltakere fra 2013 ligger an til å bli slått.

Montebellorittet har varierende løypelengder.  22 og 32 km traseer for barnefamilier og trimere, samt 42 km for turrytterne. Elitesyklistene skal bryne seg på hele 71 km i Vestskogen i variert skogsterreng med både grusveier, sti og traktorvei. Starten for årets Montebelloritt går fra Sande Sportsklubb sitt anlegg i Dyegata. Det er puljestarter, hvor man blir seedet i puljer samme med andre som holder samme nivå. 

Ypperlige publikumsplasser vil være langs veien opp til Kalmosetra og videre innover mot Øyevannet. Ved Kalmosetra er det YT-Spurten, kåring av raskeste herre og kvinne i eliteklassen til toppen. Arrangøren gjør oppmerksom på at nedkjøring fra Vestskogen ikke vil være tillatt før etter kl. 12.45 på rittdagen.

For mer info se: montebellorittet.no