Pressemelding:

Enern er igjen klare for å samle spreke mosjonister og familier for en fin opplevelse i Oppdals natur. Denne gangen er det kun joggesko og gode klær de skal ta med på turen fra Oppdal Kulturhus til toppen av Hovden. Etter turen blir det stor premieutdeling for alle klasser, flotte uttrekkspremier, egne Superener- og Trippelener-premier og mye mer. Dagen avsluttes med gratis kinoforestilling "Fly2" for barn som har deltatt på Fjellenern!


Datoen er lørdag 13. september, og en kan velge mellom 3 klasser/2 distanser:
Aktiv/turklasse: 8 km - med tidtaking
Ungdomsklasse (12-14 år): 8 km - med tidtaking
Trimklasse: 7 km - uten tidtaking

Påmelding
Forhåndspåmeldingen går ut i kveld, 10. sept. kl. 23.59. Vi åpner for etteranmelding via våre nettsider www.enern.com allerede torsdag formiddag, og det blir mulighet for å etteranmelde seg i sekretariatet fredag kl. 18.00-20.00 og lørdag kl. 09.00 - 10.45.

Det er nå nærmere 200 som har meldt seg på, og vi håper på at mange flere kommer nå de siste dagene.

Gode værutsikter
Det ligger an til en fin tur opp Hovden på lørdag. Værmeldingene viser sol, gode temperaturer og lite vind. Dette lover godt både for de som skal løpe og for de som tar det som en mosjonstur med hele familien.

 

Berger_Bugge_fjellenern2013.jpg
Fjorårets vinner Johan Bugge på den sterke tiden 36.06 og Ola Berger som ble nr 2. Anders Bugge (i midten ble nummer 4)

Forhåndsfavoritter
Tidligere vinner Johan Bugge fra Eidsvåg deltar på VM i motbakkeløp i Italia i helga, men Bugge er godt representert på startstreken, blant annet med lillebror Anders Bugge, klasse 17-19 år. På damesiden er det tidlig å si, men hvis Anne Nevin stiller, så er hun en sterk kandidat. Lokale kandidater er blant andre Hanne Mjøen Maridal og Bente Schive.

Resultatene kan en følge live via våre nettsider etter starten har gått.

Årets Superener
Med Fjellenern som årets siste Enern arrangement, vil vi også se hvem som blir årets Superener! Det er beste dame og herre innen de lengste distansene på samtlige Enern arrangement i 2014. Så langt, etter Skienern, Randoenern og Sykkelenern ligger Mats Johan Haarstad noen få sekunder foran Espen Eriksen, så her kan det bli en spennende duell om tittelen årets Superener. I dameklassen leder Maja Solli foran andreplass, Berit Brudeseth.

Program
Lørdag 13. september, Oppdal Kulturhus
Kl. 09.00 – 10.45 Startnummerutdeling og etteranmelding.
Kl. 11.00   Fellesstart familie/trim*
Kl. 12.00               Fellesstart aktiv/konkurranse
Kl. 14.30                 Premieutdeling i Oppdal Kulturhus
Kl. 15.30 Gratis kinoforestilling "Fly2" og popcorn for alle barn som har deltatt på Fjellenern. Aldersgrense 7 år. Sponset av Sport1, Møller Bil og SpareBank1 SMN .

* For de minste, og de som ønsker det i trimklassen, kan de ta gondolen opp og gå ned i stedet. Gondolen starter kl. 10.30 denne dagen.

Gratis kinoforestilling og popcorn

Etter årets Fjellenern og premieutdelinga blir det gratis kinoforestilling "Fly2" og popcorn til barna som har deltatt på Fjellenern! Dette er sponset av Sport1, Møller Bil og Sparebank1 Midt-Norge. Billettene vil bli delt ut ved målgang av Labb & Line! Ta med hele fotball-laget, vennegjengen eller skoleklassen og bli med på årets Fjellenern!

Lagkonkurranse

Vi oppfordrer alle lag, foreninger og bedrifter til å stille i lagkonkurransen. En må være min. 3 deltakere på samme lag. Det er fritt om de vil stille i aktiv eller trim klassen. Det trekkes ut egne premier for lagkonkurransen.

Den bedriften som stiller med flest lag i forhold til antall ansatte, vil bli den heldige vinner av årets bedriftspokal!

Fjellenern er en del av Superenern og Trippelenern!

De som har deltatt i 3 av 4 Enern arrangement, vil få en Trippelener premie, og dette er uavhengig av hvilken distanse/klasse de har deltatt i. De som har deltatt på alle 4 arrangementene, vil bli Superener, og motta en Superener premie!

For mer informasjon, se www.enern.com