En årsak til at Sondre er med som reiseleder og inspirator er at han for tiden bor på Kanariøyene, der han er godt kjent med treningsmulighetene bl.a. på Tenerife med Teidemassivet. Han har også løpt flere terrengultraløp der nede med fjerdeplass i fjorårets Transgrancanaria (85 km) som det beste resultatet.

Med sin rutine både fra trening og konkurranser i fjellterreng har svenskene her funnet en ideell samarbeidspartner - og kanskje har  Sondre funnet et framtidig levebrød... (?)

Les Team Nordic Trails beskrivelse av eliteultraløperen Sondre Amdahl

Her kan du lese om reisen Sondre får en del av ansvaret for

Se også noen få av mange reportasjer om Sondres sterke løp i 2014:
Sondre Amdahl på knallsterk 7. plass i Ultra-Trail du Mont-Blanc®
Sondre Amdahl på 6. plass i Ultra-Trail World Tour ranking
Seier til Sondre Amdahl i Skottland

Sondre_Amdahl_vinner_640x480.jpg
Sondre går i mål som suveren vinner i skotske Hoka Highland Fling der han var på reise med klubben (Romerike Ultraløperklubb) tidligere i år.

Terrengtreningsgrupper som alternativ til studiotrening?
Det er interessant at Team Nordic Trail har klart å etablere treningsgrupper i 12 svenske byer - et spennende alternativ til innetrening i studio. Det koster ca 1500 SEK i året å være med, men da har man tilgang til trening med ledere 1-5 ganger pr uke (avhengig av hvor i Sverige man bor) og tilslutning til Svenska Motionsidrottsförbundet.

Det skal bli spennende å se om vi får tilsvarende etableringer i Norge...

Team Nordic Trail beskriver seg selv slik:
Team Nordic Trail har Sveriges största satsning på traillöpning med löpargrupper i flera städer runtom i Sverige. De arrangerar också löparresor i Sverige och utomlands. De har som mål att få fler människor att komma ut och röra sig i vacker natur. Deras aktiviteter är anpassade för att passa olika nivåer och alla är välkomna, från nybörjaren i löparskor till den mer erfarne traillöparen.