Se filmsnutten Prosjekt Superhelt her

Sykkelturen
Turen startet fra Oslo 19. juni. Om bare en uke er de på Nordkapp. Men de skal ikke stoppe der; de snur og sykler hele kysten ned igjen til Lindesnes og så tilbake til Oslo. Hele 5500km kommer de til å legge bak seg i denne litt spesielle sommerferien for guttene.

Prosjekt Superhelt
Turen har fått navnet Prosjekt Superhelt, fordi Martin og Christoffer ønsker å anerkjenne de kreftsyke barna som noen superhelter. Ungene finner unike krefter for å takle tøffe behandlinger. En 5500km sykkeltur blir bare peanøtter i forhold, sier gutta. Se video her.

Følg Martin og Christoffer fra Søre Sunnmøre under Tour de France
Etter at de har vært på Nordkapp skal Martin og Christoffer vise mye av turen sin på TV2 under sendingene fra Tour de France. Der ønsker de å vise bilder fra naturen de har syklet igjennom, og fra møte med superbarneheltene. Interesserte kan følge med på nettsiden deres.

www.norgerundt.net

Norge Rundt for Kreftsaka sin facebook side.

Norge Rundt for Kreftsaka på Instagram.

Norge Rundt for Kreftsaka på YouTube.


Målet er 1 million!
Martin og Christoffer vil legge til rette for at bedrifter kan være med å støtte prosjektet. Du kan også som privatperson donere/ bidra midler ved å sende: superhelt 50  eller: superhelt 150 til 2490. De ønsker at sluttsummen blir på over 1 million kroner.

50 kroner eller 150 kroner. Ønsker du å gi et større beløp finner du fremgangsmåten på nettsiden deres.

gutta_bak.jpg
Martin Notøy Nevstad og Christoffer Remøy Endresen fra Sunnmøre sykler Norge Rundt for kreftsaka.