Ingressfoto:  Eirik Førde

Nå begynner oppkjøringen for Oslo Maraton og Stavanger Maraton og andre lange løp som Svalandsgubben og Nordmarkstravern. Oslo Maraton tilbyr fellestrening med løpegrupper i både Oslo og Stavanger.

Her er det fritt for alle og det er gratis å delta. Oslo Maraton sine løpegrupper har skiftet navn fra RoadRunners til Team Svett.  På lørdag åpner høstsesongen i Oslo og Stavanger . Alle skal kunne finne sitt nivå når det er tre grupper å velge mellom.

rundt_Sognsvann.pngSognsvann er norges mest brukte treningsområde for løping. Her arrangeres også en rekke kondisjonsarrangementer som Oslo Triathlon, Nordmarka Skogsmaraton, Råskinnet og Sognsvann  Rundt Medsols for å nevne noen.   Foto: Odd Arne Marsteinstredet

PRESSEMELDING:

Team Svett drives av treningssamfunnet Svett.no i samarbeid med Danske Bank Oslo Maraton. Løpegruppen deles inn i tre nivåer så her er det noe for alle. Det er både plass til eliteløpere, de som løper daglig og mosjonister. Du bestemmer selv hvor langt du vil drive din løpeglede. 

Team Svett
er nivå 1, for deg som ønsker å komme i gang med treningen, trener 
moderat eller ønsker en rolig treningsøkt. Løpsfart ca 07:00-08:00 min pr km. 

Team Svettere
er nivå 2, for de som trener regelmessig. Hvis du søker nye utfordringer og tips innen trening er dette noe for deg. Løpsfart 5:30-7:00 min pr km. 

Team Svettest
er nivå 3 og det høyeste nivået. Team Svettest er for deg som løper på et høyt nivå og ønsker utfordringer og tips innen treningen. Løpsfart 05:30 min pr km og raskere. 

Våre trenere har lang erfaring fra løping og kursing innen dette området. Deltakelse i våre løpegrupper er uten kostnad og vi ser frem mot store grupper. Våre profesjonelle trenere hilser deg velkommen i Oslo og Stavanger. 

Oslo
Oppmøte ved bommen på Sognsvann lørdager kl.10.00

Stavanger 
Oppmøte ved Transformatoren ved Stokkavannet lørdager kl.10.00

Bente_Skari_med_Loepegruppe.png
Lydhør forsamling under siste løpegruppetrening i slutten av juni da Aktiv mot kreft og ambassadør Bente Skari var til stede for å gi tips og råd innen trening.  Foto: Odd Arne Marsteinstredet

Treninger 2014 

August 9 Kickoff - intervall / Speed progression
August 16 Intervall / Speed progression
August 23 Intervall / Speed progression
September 6 Formtopping
September 13 Formtopping
September 20 Danske Bank Oslo Maraton
Oktober 26 Terskel
November 16 Langtur 60 min
Desember 7 Fartslek/terskel

Hva koster det og hvordan betaler jeg?
Team Svett er et gratis tilbud for hvem som helst og er for alle nivåer.

Pekere:
Svett.no hjemmeside
Danske Bank Oslo Maraton hjemmeside 

Tidligere omtaler av løpegruppene til Oslo Maraton på kondis.no:
Oslo RoadRunners med fellestrening

Med RoadRunners mot Oslo Maraton
Løpegrupper for Oslo Maraton