Bli med på WinterRun testløp
- Nå skal vi prøveløpe traseen til vinteres store happening, WinterRun. Meld deg på gratis og bli med på en morsom og spennende løpetur, sier Eivind Bye i Runner's World Norge

Runner's World og Icebug arrangerer to testløp før selve WinterRun arrangeres 6. februar 2016. Det første testløpet går torsdag 3. desember. Løypa som skal benyttes kontrollmåles av Kondis denne uka - slik at den endelige løypa blir på eksakt 5 km (løper to ganger i WinterRun).

Mer info om prøveløpinga:
Blant alle som melder seg på og deltar i test-run trekker vi tre gratis startnummer til WinterRun og ett par gratis Icebug sko til verdi 1.700 kroner. I tillegg blir det servert varm suppe på Sport1 Storgata etter løpet, og det vil være 30 prosent rabatt på Icebug samt utvalgte løpevarer i butikken.

Alt du trenger å gjøre er å melde deg på i skjemaet på RW'shjemmeside. Og naturligvis holde av ettermiddagen 3. desember. WinterRun er 10km langt, og løpes i en sløyfe på 5km to ganger. Testløpet 3. desember er kun en runde, det vil si 5km.

Oppmøtested er Sport1-butikken i Storgata i Oslo klokken 18.00. Deltakelse er gratis, og det blir garantert moro. Hos Sport1 kan legge igjen saker og ting som du ikke skal ha med når du løper. Vi løper samlet ned til start på Rådhusplassen, og derfra vil du kunne følge guider som løper med ulikt tempo.

Informasjon
◾Oppmøtested: Sport1 Storgata i Oslo
◾Tidspunkt: Torsdag 3. desember klokken 18.00
◾Distanse: 5km + oppvarming
◾Tidtaking og startnummer: Nei
◾Påmelding: Via skjemaet under
◾Ekstra: Det trekkes ut Icebugsko og startnummer til WinterRun, 30 prosent rabatt på Icebug og utvalgte løpevarer i butikken

Mer informasjon om WinterRun testløp sendes direkte til de som melder seg på.
Les mer om WinterRun

Kondisomtale med bilder fra fjorårets løp det det var drøyt 200 deltagere:
WinterRun lyste for første gang opp gatene i Oslo 

EPB_8512.jpg

Det er bare å glede seg til et nytt WinterRun i Oslo... men nå er det først snakk om litt prøveløping
(foto: Erling Pande Braathen).