Onsdagens løp var lagt til Låkeberget i Maridalen og var et bonusløp med fellesstart, med sommerfugelgafling underveis. Med fellesstart ble det tette oppgjør i alle klasser og kamp helt inn til mål.

Først ut var Legendarklassen, her ble det for tredje gang på rad seier til Anders Nordberg, Nydalens. Han vant denne gangen kun med 6 sekunder foran Borger Melsom, Fossum, mens det gikk ytterligere snaue 3 min før nr 3, Sindre Sandven, Fossum.

I Ola og Kariklassen ble det trippelseier til arrangørklubben, Nydalen, med Per Øyvind Stene som vinner. Han vant med 20 sek margin til Lars-Christian Unger, mens Anders Vister fulgte på 3. plass ytterligere 25 sek bak.

Lokalklasse løp en litt kortere løype enn de to andre og her var det svært tett i toppen med hele 8 løpere innenfor 1 min. Sander Arntzen, Asker var her den raskeste kun 2 sek foran Tom Bergan, Fet OL, mens Sander Hildebrand Rogndokken, Fet fulgte på 3. plass ytterligere 1 sek bak.

Dagens løypelegger var Gaute Langås, som også i år hadde oppkalt kartet etter seg selv: Gautesteinmarka, som innehold endel skråli, stein og stier. Løypene ble innledet med en utfordrende skråli og ble avsluttet med noen langstrekk å sti.

Nattcupen fortsetter neste uke med vanlig løp, denne gangen fra Sognsvann.