Ifjor inviterte  Kondis til å bli med på Holmenkollstafetten for sine lesere som ville oppleve Vårens Vakreste Eventyr, men som ikke hadde noe eget lag å stille for i Holmenkollstafetten. Det meldte seg mange deltakere, men Kondis hadde ikke ressurser til å stille med lagleder og å ta seg av alt det praktiske med påmelding etc. 
Vi var nok litt i seneste laget med invitasjonen.  Her kan du lese fjorårets invitasjon.

Nå gjør vi et nytt forsøk og inviterer alle som har lyst til å delta for Kondis til å melde seg på. Lagleder vil være Kondispresident Tim Bennett som vil ta seg av påmelding og alt annet praktisk. 
Dette vil være et lag for både kvinner og menn og alle nivåer. Kondis betaler deltakeravgiften, men reise og evt. opphold må betales av den enkelte. 

Det er nå 87 dager igjen til Norges største friidrettsarrangement og vi gir deg noen bilder fra tidligere stafetter. Flere hundre bilder til finner du på kondis.no sin egen samleside for arrangementet.



Meld deg på Kondis sitt eget Holmenkollstafettlag her.

Aktuelle pekere:
Invitasjon til eget Kondislag ifjor
kondis egen samleside med bilder fra tidligere Holmenkollstafetter.
Les Anita Øys sin reportasje:  Karakteristikken vårens vakreste eventyr er velfortjent
Holmenkollstafettens hjemmeside

 

_DSC8548.jpgMarius Vedvik veksler for Gular  like ved Frognerparken i Holmenkollstafetten i 2013.

Veteran_Heming_Andreas_Engebretsen_IMG_6800.jpgKnut Engebretsen på Blindernområdet for klubben Heming i 2013. I år feirer klubben 100 år og veteranløperne satser stort på å følge opp Hemings sukssess i SKI-NM med flere triumfer.   Foto: Heming Leira

Kvinner_Bedrift_Ingunn_Mjelde_IMG_7195.jpgIngunn Mjelde i bedriftsklassen i 2013.  Foto: Heming Leira