Det  var ikke den helt store deltakelsen under stafett-NM. I mange klasser ble det medaljer til alle lag, og på 4 x 800 m for kvinner senior var Strindheim eneste lag. Likevel ble det velfortjente gullmedaljer til Anniken Amos Ruud, June Bakken Hodt, Asta Susan Rustad og Ane Bakke Hodt som brukte 9.18,07 på de 3200 meterne. Det gir et snitt på 2.19,5 per 800 m.

Tjalves vinnerlag løp på 15.57,57, altså så vidt under 4 minutter i snitt på de fire 1500 meterne. Det holdt til en klar seier, men er et godt stykke bak mesterskaps- og norgesrekorden på 15.15,37. Strindheim og Ull/Kisa tok henholdsvis sølv og bronse mens Mosvik var det fjerde laget som stilte.

Ull/Kisa tok gullet på 4 x 1500 m for menn juniorer, og Norna Salhus-jentene ble norske juniormestre på 4 x 800 m. BUL vant klassen 4 x 800 mix seniorer der det løp to kvinner og to menn på hvert lag.