Treningskalenderen ligger ute på facebooksida til Harvest - The Great Escape og introduseres slik: 

"Vanligvis shopper og spiser man i desember, mens man vil trene og forandre livet i januar. Men hei, hva med å snu på det? Tenk å være råsterk på julaften! Bli med på Jonny Hisdals treningsjulekalender. Jonny er fysiolog og forsker ved Oslo Universitetssykehus, så bedre treningsopplegg får du ikke. Kalenderen er ganske hard. Får man vonter, må man ta det rolig. Hver morgen frem til julaften åpner vi en ny treningsluke. Opplegget er slik: kjappe økter, maks forbedring."

Oppgavene legges ut dag for dag, og første oppgave er å teste formen i ei definert testløype. Lukene åpnes på Harvest The Great Escape's facebookside. og det er helt gratis å bli med på opplegget.

Harvest er et nettmagasin som beskriver sin egen eksistensberettigelse slik:  

"Vi mener samtidens viktigste diskusjon er hvordan vi forholder oss til naturen. Den trenger ikke oss, men uten den er vi ingenting. Vi vil øke bevisstheten om naturens ressurser og hvordan vi bruker dem. Vi utforsker rollen naturen har i livene våre. Men først og fremst er vi journalister og friluftsfolk som ønsker å lokke flere med oss ut, ved å fortelle inspirerende historier. Vi har ikke alle svar. Derfor kaller vi Harvest en ekspedisjon og et leirbål."

The Great Escape er en løpsserie fra Harvest Magazine som tar deg ut av byen og inn i det store ukjente.

Harvst_skog.jpg
Harvest tar deg med fra byen og inn i skogen. (Foto: Vegard Breies / Harvest - The Great Escape)

Harvest_button.jpgNå byr The Great Escape på en treningskalender. (Foto: Vegard Breies / Harvest - The Great Escape)