Helgen 25. - 27. oktober inviterer Kristin Lie i samarbeid med HOW2 til triatlonsamling på Beitostølen. Det blir en hel helg med svømmetrening, løpeteknikk og foredrag om hvordan man forbereder seg og gjennomføren triathlon best mulig.

-Vi bor og spiser godt på Hotell Radisson Blue og trener i hotellets svømmebasseng. Løpeteknikk trener vi innendørs i Bergohallen og selvfølgelig utendørs i flotte omgivelser, sier Kristin og fortsetter: -Her treffer du likesinnede i en sosial setting som gir super treningsinspirasjon gjennom vinteren.

Kristin øser av all sin erfaring innen svømming, løping, sykling og alle momenter i forbindelse med triatlon. Treningssamlingen er for jenter i alle aldre som ønsker å begynne med triatlon eller har deltatt på triatlon og ønsker å utvikle svømmeteknikk og løpeferdigheter.

Samme helgen på samme sted er det en tilsvarende samling for gutta, se tidligere omtale på kondis

HELE INNBYDELSEN

klienmlang2012.jpgLitt om Kristin:
Kristin er NM grossist i triathlon og marathon med totalt 44 NM gull og 4 kongepokaler. Hun har topp plasseringer i en rekke store triathlon konkurranser både på halv og heldistanse og VM gull i sin klasse i vintertriathlon. I 2011 ble hun vinner av ITU langdistanse World Cup.

img_7374.jpgKristin har også stått øverst på pallen i en rekke mosjonsløp over lengre distanser. Kristin har hovedfag i naturgeografi og mellomfag i idrettsbiologi. Som triatlonutøver ble hun tidlig opptatt av løpeteknikk for å prestere best mulig etter å ha gjort 3,8 km svømming og 18 mil sykling! Kristin har en egen evne til å motivere basert på erfaring og kunnskap.