Fet o-lag stod som arrangør av Huldersprinten, på nytt kart over Dalen ved NAFs øvningbanen ved Gan ca 9 km syd for Fetsund. De bød på et flott og variert terreng med både lettløpte partier og mer kupert og o-teknisk krevende terreng. Totalt hadde 263 o-løpere funnet veien til start. Siden løpet var finale i Trimtex cup for klassene Dog H 13-14 og 15-16, var det spesielt fokus på disse klassene.

I den yngste jenteklassen, D13-14, sikret Oda Scheele, Nydalen seg sammenlagtseieren etter å ha blitt nr 3 i årets siste løp i cupen. Pia Young Vik, også hun fra Nydalen vant Huldersprinten, som var finaleløpet.

Sammenlagtpallen D13-14 (Foto: o-norge.no Bjørn-Willy Arntzen)

H13-14 ble det en oppskriftsmessig seier både sammenlagt og i dagens løp til Nydalens Kornelius Kriszat-Løvfald. Kornelius har ledet årets Trimtex cup fra første løp, 30. april på Siggerud og har hatt den gule ledertrøyen hele veien.

Sammenlagtpallen H13-14 (Foto: o-norge.no Bjørn-Willy Arntzen)

I D15-16 var det nok en Nydalsløper på toppen både sammenlag og i finalen, Ragne Wiklund. Hun har løpt med den gule ledertrøyen i nesten alle løp, kun et lite skadeavbrekk gjorde at hun hadde en tur ute av den gule ledertrøyen.

Sammenlagtpallen D15-16 (Foto: o-norge.no Bjørn-Willy Arntzen)

I den eldste gutteklassen var det også en suveren vinner, denne gangen fra Asker. Sander Arntzen har vunnet 8 av 9 løp i årets Trimtex cup og tok også seieren i dagens løp.

Sammenlagtpallen i H15-16 (Foto: o-norge.no Bjørn-Willy Arntzen)