Natt-orientering fenger for tiden, for en uke siden skrev kondis.no om finalen i Harry Lagerts nattcup hvor 38 unger stilte til start i rekruttklassen. Onsdag var det Nittedal o-lag sin tur til å invitere til orientering i mørket og oppmøte var langt større enn arrangøren hadde drømt om: Over 200 unger møtte

trollnatt02.jpg
Foto: Bjørnar Valstad

Primus motor for arrangementet, tidligere storløper og generalsekretær i Norges orienteringsforbund, Bjørnar Valstad kunne fortelle dette:

- Over 200 personer deltok da vi i Nittedal o-lag arrangerte Trollnatta (vi ga opp å telle..)! Vi var ikke helt forberedt på et slikt storinnrykk... Spennende og passe skremmende, både for liten og stor! Herlig å lage litt anderledes høstmoro for barna i bygda! Så ut som de voksne koste seg også! Det blir nok Trollnatt neste år også...

trollnatt03.jpg
Foto: Bjørnar Valstad

Starten gikk fra Sørlisletta og deltagerne fulgte en 1,5 km lang løype som var merket med reflekser med forskjellige utfordringer underveis. Her var det en lang kø med hodelykter og lommelykter. 70 stykker prøvde seg også på en ordentlig natt o-løype, mange av disse hadde aldri prøvd nattorientering tidligere.

trollnatt04.jpg
Foto: Bjørnar Valstad

Nittedal O-lag

Neste lørdag inviterer Koll til Trollnatt fra Kollbanen ved Sognsvann i Oslo. 
Det blir spennende nattløp for barn og unge opp til 16 år, samt Småtrollnatt ogLagkonkurranse i området rundt Kollhytta. Nytt av året er parløp for klassene H/D13-14 og H/D15-16.

Når en legger til at det også er T-skjorter til alle, og mange uttrekkspremier må dette være neste lørdags viktigste begivenhet for barn og ungdom!

Koll 

Kolls Trollnatt

trollnatt05.jpg
Foto: Bjørnar Valstad

trollnatt06.jpg
Foto: Bjørnar Valstad