I strålende sensommervær åpnet Ulsrudvann Rundt sin høstsesong  med det første av tre løp.
Det ble løpt meget fort med Inge Hasund, Bøler , årets Nordmarka Skogsmaraton-vinner, som vant på sterke 10:04  Det er hans nestbeste tid, etter persen på 09:55 og løyperekorden lyder på 9:40
På kvinnesiden var det de to unge Lina Eikens Hvamstad og Pia Helene Paulsen som knivet om seieren.
14 år gamle Hvamstad nå for Vidar, tidligere Bøler vant på 11:48 mens skiløperen Paulsen fra Rustad satte personlig rekord da hun løp inn på 11:50  Også Elin Viste, Rustad født 2001 som Hvamstad løp sterkt med 12:31

Ulsrudvann Rundt er et idyllisk som løpes  i hovedsak på sti  6-8 ganger for sesongen og er gratis å delta i.
Distansen er 2950 meter og arrangørene løper igjennom løypa ca. en halvtime før løpet.
De to gjenstående løpene går på torsdagene (alltid på torsdag) 3. og 17.september
Les mer på Bølers hjemmeside

ALLE RESULTATER
BILDESAMLING

Inge Hasund trives i skogen, foruten seieren i Nordmarka Skogsmaraton i år har han flere topplasseringer i Nøklevann Rundt og deltar flere ganger i sesongen i Sognsvann Rundt Medsols hvor han også har flere seiere.    Foto: Per Inge Østmoen

Lina_Eikenes_Hvamstad_F6C1018_800.jpgLina Eikenes Hvamstad som har skiftet klubb til Vidar er fortsatt bare 14 år gammel (født 2001) men vant Nøklevann Rundt for 2 år siden!   Foto: Per Inge Østmoen

Pia_Helene_Paulsen_640_F6C1022_800.jpgPia Hele Paulsen, Rustad IL er skiløper men viste fine løpertakter allerede i 2006 da hun ble nr.5 på 5km i Nøklevann Rundt.   Foto: Per Inge Østmoen