Løperne i Oslo har hatt et flott løpstilbud denne uken. Tirsdag gikkdet tredje løpet i OBIKs terrengkarusell, samme dag ble RYE-løpet arrangert. Onsdag kunne en velge mellom Fornebuløpet og Sognsvann Rundt Medsols. Lørdag er det Grefsenkollen Opp og iForm-løpet. Midt inne i dette mylderet av løpstilbud gikk det andre av i alt seks løp i Ulsrudvann Rundt karusellen.

I kvinneklassen er det ingen som kan true ungjentene, mens det i herreklassen fortsatt er de eldste som er eldst. Ypperlige løpsforhold og stor idrettsglede ble utøvd i Østmarka.

guttestarten_640_25P0369_1400.jpgMed 78 Inge Hasund som ifjor vant bl.a. Nordmarka Skogsmaraton helt til høyre  Leif-André Trøhaugen som gikk helt til topps denne torsdagen med 10.10 foran nettopp Inge Hasund.. Foto: Per Inge Østmoen

Leif-André Trøhaugen, Bøler gir alt slik han har gjort helt siden debuten i Ulsrudvann Rundt i 2002. Foto: Per Inge Østmoen

Nora Tretli, Rustad IL vinner på 12.41 som var tre sekunder raskere enn Cornelia Usler vant på for fjorten dager siden. Usler ble forøvrig nr.3 denne torsdagen. For Tretli var det pers med over minuttet fra fjorårsløpet.  To dager tidligere ble Tretli nr. 6 i RYE-løpet Foto: Per Inge Østmoen