Vårstafetten innledet Norwegian Spring Kalnes utenfor Sarpsborg. Stafetten var kun for de yngre klassene, dvs D11-12, H11-12, D13-16 og H13-16. Denne gangen hadde arrangøren gjort en megatabbe, 2. post i løypene for 11-12 og midt etappen i 13-16 var feilkodet. PÅ kartet stod det at posten skulle ha kode 32, mens det som stod på posten var 80. Dette første til at H13-16, som ble sterkest berørt av dette ble annullert, mens de øvrige klassene fikk resultat.

I D13-16 var et Nydalens jenter som kunne løpe inn til seier foran Konnerud. Nydalen lå et stykke bak i feltet etter 1. etappe, men jobbet seg jevnt og trutt oppover på resultatlisten på 2. og 3. etappe. Tredjeplassen gikk til Kongsberg. På vinnerlaget løp Ada Wulfsberg, Pia Young Vik og Oda Scheele.

I H11-12 var det Oppsals gutter som vant foran Halden og Sandefjord. Oppsal åpnet med å veksle som nr 2 etter 1. etappe og løp opp til 1. plass på den avsluttende 2. etappen. På Oppsals vinnerlag løp Sondre Olaussen og  Jakob A. Gjedebo.

I D11-12 ble det dobeltseier til Nydalen med 2. laget foran 1. laget, mens Larvik sikret seg 3. plassen. Etter 1. etappe var det Kongsberg som ledet foran Nydalen1 og Nydalen2. På Nydalens vinnelag løp Hanne Wærp Hauge og Eira Skaarer Wicklund.