Det sier Rune Steneresen i Bislettalliansen i en pressemelding sendt til Kondiskontoret i går kveld.

I pressemeldingen fra Rock`n Roll Maraton, gjengitt på kondis.no, framkommer det uttalelser fra Ivar Egeberg rundt Bislett-Alliansen og arrangement Bislett Games som kan forvirre.

-   Uten å kommentere samarbeidsformen og eierskapet mellom Competitor Group og Ull/Kisa rundt arrangementet Rock`n Roll 1/2 Marathon i Oslo, ønsker jeg å rette opp Egeberg sin unøyaktige uttalelse rundt Bislett Games, sier daglig leder i Bislett Alliansen, Rune Stenersen.

 

Bislettalliansen.jpg-   Egeberg ser ut til å rote sammen eierskap og sponsorsalg. Hans eksempel rundt stevneserien Golden League, som Bislett Games var en del av, kommer ikke korrekt fram i pressemeldingen. Golden League var en serie eid av det internasjonale friidrettsforbundet IAAF.  IAAF solgte sponsorrater og TV-rettigheter til sin friidrettsserie, slik som er vanlig i norsk- og internasjonal idrett. - men altså eid av idretten og arrangert av idretten, påpeker Stenersen.

- Det blir litt søkt å sammenligne det kommersielle selskapet Competitor Group og deres heleide selskap Competitor Norway AS med det internasjonale friidrettsforbundet, avslutter Stenersen.
 


Pressemelding fra Ull/Kisa:  Rock´n Roll Maraton på norske hender