Team Santander arrangerer i samarbeid med Right to Play Urbant Terrengløp på Aker Brygge. Arrangementet avholdes 29. august, og starter kl 12:00.  Ideen til dette unike konseptet fikk Jørgen og Anders Aukland, da de så et terrengløp som gikk i et urbant miljø i Italia. Nå har ideen blitt en realitet. På nettsiden skriver arrangøren:

VI utfordrer alle deltagere til å løpe en unik Engelsk mil, som skiller seg ut fra alle andre løp i Nord-Europa. Dette er et løp som ikke ligner noen andre. "Der ingen skulle tru nokon kunne løpe" er inntrykket du får gjennom denne løypa.


Løpskonsept:

En engelsk mil er 1,609344 km. Første start går kl 12:00. Elite- og kjendisklassen går kl 14:00. Starten på løpet går fra Bryggetorget, og du får mulighet til å løpe gjennom butikker, kontorbygninger og brygger på Aker Brygge.
 

Løypekart:

kart.jpg

 

Påmelding og informasjon

Utfordre venner og kolleger, og meld deg på i dag. Samtidig støtter du organisasjonen Right to Play, som jobber for å utdanne barn, ved lek og aktivitet, i utviklingsland. Les mer om Right to Play.

Mer informasjon om Urbant Terrengløp.

Meld deg på her.

 

Terrengløp 2.jpg
Det blir moro og spennende å løpe terrengløp gjennom Aker Brygge.
 

Byfest:

NPRO som stiller lokalene til disposisjon for løpet, arrangerer samtidig en byfest for alle på Aker Brygge. Her kan du sikre deg flotte tilbud i butikkene, se på utstillinger, benytte deg av mat- og drikkeserveringen, se på ulike utstillinger og nyte folkelivet i Oslo.