Toppbildet: Alle trøyevinnere i Moleven Cup 2014, både ledertrøyer og spesialtrøyer. (Foto: Stein Arne Negård)

I Moelven Cup-finalen ved Natrudstilen ble det o-tekniske satt på prøve, noe som gjorde at det ble en del bom. Det var jaktstart i alle klasser unntatt N-åpen. Den som ledet etter de fire første løpene løp ut først med konkurrentene jagende bak, og mange som løp ut i tet greide å holde unna. I D 15-16 løp Ane Holm Grøneng, Lillehammer OK, seg opp fra 5. plass til seier, og  i H 11-12 ble det spurtoppgjør. Her var det Even Bordal, Ringsaker OK, som kom ett sekund foran Sune Raknes Sogstad, Gjø-Vard OL. Skikkelig spurtoppgjør ble det også i H 13-14 der det skilte bare 19 sekunder fra vinner Jostein Svaland Dale, OL Vallset/Stange  til 7 plassen.

Etter løpet lørdag har ungdommen samling til søndag og overnatter i hytter på Natrustilen med diverse aktiviteter.

Årets Moelven Cup ble arrangert for tiende gang og har hatt god deltakelse med fem velykkede løp/arrangement.