Trimtexcup er en cup for o-løpere i aldersgruppen 13-16 år og består av 9 løp arrangert av klubber i Akershus og Oslo O-krets. Årets første løp var lagt til Kolbotn og Skimts løp, Vårløpet. Med snøvær på morgenen, som gikk over til regn og temperatur nær 0 grader var det lite som minnet om vår. En trengte ikke å dra til Sognsvann og Råskinnet for å bil våt og møkkete i dag.

Siden det var Trimtexcup var fokus flyttet bort fra seniorene og eliten og over på de yngre. Her var det mange ungen lovende løpere som får vise seg frem. I løpet av cupen kjempes det om og løpes med gule ledertrøyer, klatretrøyer og spurttrøyer.

Ragne Wiklund, Nydalen og Sander Arntzen, Asker vant klassen for 15-16 åringer, mens Oda Scheele, Nydalen og Kornelius Kriszat-Løvfald, Nydalen gjorde det samme blant 13-14 åringene. Disse får da æren av å ikle seg gult i morgendagens, Folloløpet, sprintløp på Nesoddtangen.

Seniorklassene ble vunnet av Anne M Hausken Nordberg og  Øystein Sørensen, begge Nydalen, med gode marginer til konkurrentene.