Lørdag 30.mai er det igjen klart for det populære motbakkeløpet opp til Varden på Sulafjellet.

Fra kl. 11 kan trimmere uten tidtaking starte, og da kan man også melde seg på konkurranseklassen som har start kl. 13.00 ved Devoldfabrikken.

Kåre Bakken i arrangørstaben vil gjerne at løperne melder seg på per e-post eller per telefefon til kaabak@online.no og tlf. 95127962 så snart som mulig. Startkontingenten på 200 kr betales ved utlevering av startnummer.

Garderobe og dusj er på LIL-tun ved stadion eller på Røde Kors-huset som blir det nærmeste, ca 1 km fra start.

Arrangøren er Vonløypa som er en underavdeling av Langevåg IL. Alle inntektene på arrangementet går til å ruste opp turveiene på Sula.

Arrangøren har også i år et samarbeid med Devoldfabrikken som gir gavepremier til alle klassevinnerne. De gir også fine gavepremier til utrekte i mosjonsklassen. Sparebanken Møre gir store pengepremier til de beste, bl.a. 5000 kr til beste mann og kvinne.

Blir TV-overføring fra toppen.
Nytt av året er TV-overføring fra en stasjon midt i løypa og på toppen. Da kan folk komme på Devoldfabrikken og se løpet.

Sekretariatet og premieutdelinga blir i "UTSIKTEN" som ligger i andre etasje over kafeen på Devold. Inngang blir den samme som til kaféen.

I fjor deltok det 105  løpere, og med den løpsinteresse vi har nå, håper arrangøren på mange flere i år.

Se reportasjen fra Varden Opp 2014

Se arrangementet på terminlisten

Se hjemmesida for Varden opp

Facebook siden til Varden opp

stand_Devoldfabrikken.jpg
Kondis. Her ved lokalredaktør Helge Fulgseth.

Toppen_2.jpg
Fra målområdet på Storvarden.