Løpsleder og primus motor i Holmestrand Ultraløperklubb, Tomas Pinås, fortellet at løpet er flyttet til 27. august som en test siden de nå arrangerer EcotrailOslo på VUC sin tidligere dato i mai. - Påmeldingen så langt er på 41 deltagere, forteller Pinås.  - Dette er et skuffende lavt antall med tanke på at prisen er redusert med 50 % fra normal deltageravgift for å markere femårsjubilèet.

- I år har vi brygget en egen VUC ultra IPA som serveres ved målgang til alle deltagere sammen med annen drikke, varm suppe og grillmat, sier Pinås, som understreker at VUC skal være et sosialt arrangement med fokus på å skape god atmosfære for deltagerene.

Med tanke på antall påmeldte ser vi ikke bort fra at det kan ha virket inn at det arrangeres ultraløp i Vestfold/Telemark begge helgene før - og også helgen etter VUC. Dessuten kolliderer VUC med Ringerike 6-timers. Uansett viser erfaring at en betydelig del av påmeldingene kommer de siste to ukene - så det er ennå håp om 100+ påmeldte.
.

Leif_Abrahamsen (640x427).jpgLeif Abrahamsen debuterte som Ultraløper på det føste VUC i 2012 - og må selvsagt være med også i år.
(Foto: Kai-Otto Melau)
 

Fjorårsvinnerne på 50 miles og 50 km er foreløpig ikke påmeldt, men begge toerne på 50 miles er på startlista; Cathrine Holme og Sindre Tjuvstu Engen.

Kondisreportasje fra fjorårets løp: 99 deltagere i velarrangert Vestfold Ultra Challenge 
 

Fornøyde_finishere.jpg
Arvid Rage Arntzen, Hans Otto Scjherven og Arnljot Einride Strømseng fullførte fjorårets løp med glans på 6 timer og 50 minutter (Arvid) og 7 timer og 10 minutter. Klart de er fornøyde... (Foto:Kai-Otto Melau)
 

Løpets hjemmeside

Løpets facebookside

Påmelding

Hvem er påmeldt

Statuett_vinner_jubilant.png

Det er laget en spesiell premie til alle som deltar for femte gang. Ellers er det stor beltespenne og deltagermedalje samt deltager-t-shirt til alle.
 

20160813_111551_resized.jpg