LandeveisløpetSelbuløpet ble arrangert for 35.gang 47 løpere fullførte tilsammen på de to distansene 5 og 10km.

På 10km vant Kondisreporter Helge Langen, Rindal IL  på tiden 32:31. Det var hans tredje strake seier i Selbuløpet. Solveig Dyrdal, Selbu IL var raskeste kvinne med 42.10.
5km løypa ble vunnet av Anniken Borseth, Selbu IL på 22.18 . William Fuglem Utleira snøt arrangørklubbens Jørgen Slind fra å vinne  med fem sekunder da han vant på 19:41

Forfatteren av boka LØP (kan kjøpes i Kondisbutikken) Øystein Lie har forsøkt seg på en litt anderledes video fra Selbuløpet som gikk på lørdag.

I videoen intervjuer han  tre løpere som forteller om hva de tenkte etter en kilometer, fem kilometer, ni kilometer - og endelig etter å ha kommet i mål på dette årlige milløpet.