I går åpnet åpnet påmeldingen til Norges største hinderløp som arrangeres for andre gang. Lørdagen går 5 km Miðgarðr, samme distanse som i 2013, mens det på søndag blir hele 10km når Ásgarðr.

Viking Race har Andreas Dietzel som initiativtaker, og hans inspirasjon kommer fra deltakelse på en rekke hinderløp i USA. I fjor fikk han med seg en arrangørgjeng som sto kraftig på, og med 500 deltakere det første året ble det en stor suksess. For en del deltakere var nok 5 km løypa litt i enkleste laget, og de får nå prøve seg i en dobbelt så lang løype med mange flere hindre.

Ja, har en virkelig lyst til å kjøre hardt, så kan en melde seg på begge løpene!

074_vikingrace_240813.jpg
 Foto: Stian S. Møller

Hinderløp har en rekke mer eller mindre krevende hinder, hvor en også kan ta "fysiske øvelser" som straff om hindrene blir for vanskelige. En kan stille alene eller løpe på lag. En kan ha så mange med på laget en bare vil. Samarbeid innen et lag, men  også utenom laget, var noe av det som slo en under fjorårets debut. Her hjalp alle hverandre!. Hinderløp er en ypperlig utfordring for lagsamarbeid!

Som i fjor bli løypeområdet lagt til Tryvann med parkering ved Øvresetertjern. Men løypene blir ikke i samme trasé som i fjor!

Meld deg på Midgard lørdag eller Åsgard søndag ...eller begge løp!
Hjemmesiden til Viking Race.

Allerede første påmeldingsdagen (i går) meldte tre amerikanere seg på til årets Viking Race!

Her er noen av bildene fra det aller første Viking Race i fjor.  Se over 50 bilder på kondis.no reportasje fra 
Viking Race 2013.  Alle foto: Stian S. Møller

 

103_vikingrace_240813.jpg

132_vikingrace_240813.jpg

171_vikingrace_240813.jpg

275_vikingrace_240813.jpg