Bildet: Therese Raa var en av 467 norske løpere som fullførte Berlin Marathon 2013. Som så mange andre skjulte hun ikke hvor hun kom fra...  FOTO : Silja Svanstrøm Amundsen

Oppdatert 5.desember: -Et par har falt fra, og enkelte fra ventelisten har ikke kommet tilbake - så akkurat nå er det faktisk én ledig plass, sier Janicke Ekelberg i Sabra Springtime Travel AS som ber interesserte ta kontakt på janicke@springtime.no eller 40 45 40 65.
Se også: www.springtime.no
Oppdatert 6.12.: NÅ ER DET FULLT!

FULLT!
Berlin Marathon er for lengst fullt med tanke på påmelding til 2014-løpet. På Facebook og i andre sosiale medier har vi sett hvordan løpere har lagt ut gladmeldinger om at de har kommet med - og det motsatte fra de som ikke "vant trekninga" denne gangen. Men det er fortsatt håp for noen av dere....

Ennå plass: KONDIS-reise til Berlin Marathon 2014
I samarbeid med Springtime (Norge) arrangerer vi en reise til Berlin Marathon der minimum 20 plasser reserveres til Kondismedlemmer. Det kan sikre deg en tur til et av verdens mest populære maratonløp og du får også en kondisrabatt på 350 kroner. Dersom du ikke er medlem kan du melde deg inn HER for et beløp som er lavere enn Berlin-rabatten.

Reservasjonen gjelder til 1.mai 2014, men du har nok betydelig dårligere tid om du vil sikre deg en av de ledige plassene. Av 11 ledige plasser når dette skrives er 8 reservert Kondismedlemmer.

Informasjon om reisen finner du her: http://springtime.no/reiser/berlin-marathon-2014
Kondis har to egne reiseledere med på turen, to erfarne maratonløperesom kan gi de øvrige deltagerne gode råd om både Berlindeltagelsen spesielt og løping generelt.

Les også:
Berlin Marathon 2013, en dag å huske!
12 norske under 2.40 i Berlin Marathon

3tballong.jpg Ballongførere har de også i Berlin Marathon, stort sett alle finner en ballong som passer.
FOTO: Silja Svanstrøm Amundsen