Toppbildet: Nina Alette på KK-Mila tidligere i år.
Foto fra Ninas Twitterkonto:
https://twitter.com/NinaAlette 

Aktiv mot kreft løp Ås sentrum - Manglerud lørdag 29. november

Tre uker før  arrangementet er det klart at oppslutningen blir stor. Skiløperne snakker om at de stiller med 17 løpere. Det er allerede mange fra Ås som er klare, noen gir seg på vei til Holstad, noen snur på Ski og noen har planer om å bli med hele veien.  Manglerud Star stiller med løpere og supportere. Bøler IF er i gang med å mobilisere.

Det kan bli reneste Forrest Gump stilen dette, der løpere slutter seg til helten underveis og en stor gruppe løpere danner en fin hale.

Les om Nina prosjekt her: http://www.mittbidrag.no/event/nina_prosjekt/

Dette blir en fin løpetur med et meningsfullt bidrag til en viktig kampanje. Farten blir ca 6 min pr kilometer siden Nina skal løpe langt (ca maratondistanse) - og du kan altså henge deg på deler av veien, men du må også gjerne løpe hele distansen med henne hvis du ønsker det. Det koster ikke noe å være med - kun løpeglede og ønske om å markere en viktig sak sammen med Nina.

Løypa er: Ås-Holstad, langs E18, inn i boligområdet rett før Da vinci broa, nordbyveien til Ski, så videre mot Oppegård, Sofiemyr, Tårnåsen, Hauketo, Nordstrand, Lambertseter, Abildsø, Bøler, Manglerud.

Link til løypa:
https://www.endomondo.com/routes/434019210 

Nina har laget en åpen gruppe på Facebook: https://www.facebook.com/groups/576577739115597
Alle som ønsker kan være medlem av denne gruppen og legge til flere medlemmer.

Ta kontakt med Nina for mer info om prosjektet og tips om hvem som kan utfordres langs løypa til å bli med på en løpsdugnad: ninaalette@gmail.com

Nina_Alette_prosjekt.jpg

Innsamling:
Hvis du nå føler at du burde ha blitt med å løpe, men har en eller annen dårlig unnskyldning for likevel ikke gjøre det så kan du kjøpe deg god samvittighet igjen ved å gi et bidrag på Nina sin prosjektside.
http://www.mittbidrag.no/event/nina_prosjekt/

Målsetting med innsamlingen var å samle inn 100,- pr kilometer, altså 4 200,- totalt. Dette har allerede sprukket  - siden status pr 7.11. er hele 15 370,-