Klokken 12 på nyttårsaften braker det løs for Kondis' Nyttårsløp med start ved Skur 13 ved Aker Brygge i Oslo. Dette blir et sosialt høydepunkt for både løpere og hjelpemannskap. 

Det trengs en god del medhjelpere under Nyttårsløpet – alt fra løypevakter som skal vise deltakerne veien ved ulike punkter i løypa, til folk som deler startnummer, tar imot bagasje eller deler ut medaljer og drikke. Har du lyst til å hjelpe oss med gjennomføringen av arrangementet, setter vi svært stor pris på om du sender oss en e-post til kondis@kondis.no. Behovet er størst når det gjelder løypevakter, men skriv gjerne hva du helst vil bidra med om du har noen ønsker. 

Vi kommer til å ha startnummerutdeling og bagasjeoppbevaring inne i Skur 13. Der er det mulig å holde varmen om det skulle bli kaldt utendørs. Etter løpet vil vi ha drikkestasjon inne i hallen. I Skur 13 er det også toaletter.

Dersom du heller vil være med og løpe, kan du melde deg på her. Løpet er åpent for alle som vil være med, og vi tilbyr både konkurranse- og trimklasse. Kondismedlemmer får 80 kroner i rabatt på startkontingenten. Dersom du ikke er medlem, kan du melde deg inn her.

Sosialt høydepunkt: Kondis' Nyttårsløp er et fem kilometer langt gateløp som arrangeres langs havnepromenaden fra Aker Brygge mot Bygdøy i Oslo og tilbake kl. 12 på nyttårsaften.
Få en fin avslutning på året - bli med på Kondis' Nyttårsløp enten det er som løper eller funksjonær! Blant funksjonærene trekkes det ut et gavekort på 3000 kr fra Springtime