Om løpet
Hareid IL arrangerer Grimstadvatnet Rundt første lørdag i månedene november, desember, januar og februar. Løypen er ganske flat og går på vei/gangvei rundt vannet. Lengden er 7,8 km og starten går like ved Hareid Stadion. Påmeldingen starter en time før start.

Historie
Karusellen startet i november 1981, og det neste løpet i november 2016 blir da løp nummer 133 i rekken. Løyperekorden for kvinner har Ragnhild Kvarberg på tiden 26.51. I herreklassen er det Marius Bakken som har rekorden på tiden 22.56.

Poengsystem
Det blir delt ut klassevise premier etter det siste løpet. 1. plass i klassen for hvert løp gir 10 poeng. 2. plass gir 9 poeng og for 3. plass får man 8 poeng. For å få premie må man delta på minst 3 løp, og det er også 3 løp som er tellende. Deltar man på alle fire løpene, får man 4 ekstrapoeng. Det er 1/3 premiering i hver klasse av de som har 3 tellende løp.

Se arrangementet på kondis.no sin terminliste

Les om det siste løpet i februar 2016

Lørdag 2. januar 2016, ca 1 måned tidligere, var været og temperaturen noe heilt annet. Vi ser vinneren, Joachim Tranvåg (147) i både singlet og kortebukse. Foto: Arrangør

Oversikt over Hareid og Grimstadvatnet. Vi følger gangvei på nordsida av vannet (til venstre på bildet) og bilvei uten trafikk på sørsida, til høyre på bildet. Foto: Martin Hauge-Nilsen