Kondis nr. 9 - 2015 er vinterutgaven av Terminlista. Med over 230 turrenn på ski er dette landets mest komplette terminliste. Du finner også oversikt over hvilke turrenn som hadde flest deltakere i fjor, liste over de lengste utfordringene og seedingsrenn til Birken. Terminlista inneholder dessuten oversikt over vinteren og vårens mosjonsløp både her i landet og mange av de største utenlandske løpene. I tillegg finner du oversikt over langløp på skøyter, randonee og triatlon. 

Men Vinterterminlista er ikke bare stappet med terminlister. Også i dette nummeret vil du finne artikler slik du er vant med fra ordinære utgaver av bladet Kondis. I Vinterterminlista kan du lese en rekke produktomtaler, tester og anmeldelser. Deriblant en stor test av piggsko for vinterløping. Du finner også en artikkel om sliping av ski og et intervju med NTNU-forsker Kenneth Myhre om den viktige trenerrollen. For de som drømmer seg bort til mer eksotiske strøk, så inneholder bladet også en stor reisereportasje om løping i Himalaya. 

Alle medlemmer av Kondis får Vinterterminlista automatisk tilsendt. Er du ikke alledede Kondis-medlem, er det bare å bli det!

Meld deg inn i Kondis og få ti årlige nummer av bladet pluss mange andre medlemsfordeler! 

Kondis-09-2015-forside.jpg
Vinterterminlista til Kondis inneholder først og fremst oversikt over turrenn på ski og vinterens mange mosjonsløp, men også langløp på skøyter, randonee og multisportkonkurranser. Dessuten finner du mange artikler slik du er vant til i ordinære nummer av Kondis. (Foto: Bjørn Johannessen)