Det var Bergen Kommune BIL som arrangerte denne ukens o-løp i området rundt Frotveit, på kartet Solbakkefjell. Løypene var relativt raske, det ble i hvert fall brukt mindre tid enn på forrige ukes løp i Kanadaskogen.

Det var faktisk de samme to løperne som nå var de beste i den lengste løypen som på løpet i Kanadaskogen. Denne gangen vant Rune Nygaard på en tid litt over 24 minutter, mens vinnerløpet hans i Kanadaskogen var på 37:30. Toer ble begge stedene Trygve Buanes, men denne gangen var han bare 15 sekunder bak vinneren, mot 1:26 sist.

Ina Birgitte Dyrkolbotn og Inger Lise Angelskår løper begge for Tryg BIL, og etter løpet syntes de begge at dette gikk fint:

– Dette gikk greit, men kondisen kunne vært litt bedre. Men det gikk greit å finne postene, det var ikke så veldig vanskelig, sier Ina Birgitte Dyrkolbotn.

– Jeg brukte halvparten av tiden av det jeg normalt sett pleier å bruke på en sånn løype.

Resultater fra Bergen Kommune BILs bedriftsorienteringsløp på Frotveit.

Det var sekretariat ved de gamle brakkene til skianlegget på Frotveit.

Emilie Rødset, Janecke Sjøvold og Juli Engeberg gjennomførte nybegynnerløypen.

Juli Engeberg er med på o-løp for første gang og gikk gjennom nybegynnerløypen sammen med Emilie Rødset og Janecke Sjøvold.

Janecke Sjøvold forteller at hun han vært med tidligere:
– Jeg har løpt før, men det var for 10 år siden, så jeg føler meg som en nybegynner. men nå skal jeg begynne igjen.

De tre løper for bedriftsidrettslaget til Haukeland Sykehus.Alle tre er enige om at dette kommer de til å prøve seg på igjen.

– Vi har begynt å planlegge de neste løpene. Kanskje vi skal avansere litt neste gang med å gå opp en klasse, sier Janecke.

Nest beste mann i langløypen, Trygve Buanes, var bare 15 sekunder bak vinneren.

Gunnar Knudsen stempler inn på nest siste post i C-løypen.