Ingen bildebeskrivelse er tilgjengelig.
Den 19. sesongen med Sognsvann Rundt Medsols er i gang. Hele 142 deltakere fullførte årets første SRM.

Løpsforholdene var gode, skriver arrangøren på facebook:
- Rundt 4-5 grader, skarp luft 3-4 m/s nordavind, tørre og fine forhold....og selvfølgelig: SOL!!.

Vi tar også med resultatene til de raskeste på det første løpet der Henrik Hanssen fra Ull/Kisa var raskest på en-rundern med tiden 10:29 (3:13 min/km), og der fem jenter 12-14 år tok de fem første plassene i kvinnenes en-runders. Det er forresten interessant å se at Hanssens tid ikke rekker til topp 100 (under 10:20) på Adelskalenderen, så her har det vært med utrolig mange raske løpere opp gjennom årene.

31:30

På tre runder var det Per Elias Kalfoss fra Ready (38:30) og Elisabeth Haug (52:14) som løp raskest.

ALLE RESULTATENE

SRM_532_påske.jpg- Neste uke er det påske, men SRM arrangeres likevel; onsdag 17. april. Og dersom du lurer på værprognosen, så er den strålende sol og tosifret antall varmegrader iflg. yr.no.

Se arrangementet på facebook

Forhåndsomtale:

Sognsvann Rundt Medsols utsatt, starter onsdag 10. april

Fra starten pÃ¥ Ã¥pningsløpet i 2015. Blir det like bart og fint om en uke? (Foto: Heming Leira)Fra starten på åpningsløpet i 2015. Blir det like bart og fint om en uke? (Foto: Heming Leira)

Sognsvann Rundt Medsols har eksistert siden 2001, og her er det alltid en fin blanding av eliteløpere og mosjonister, av nybegynnere og veteraner. Nå er det altså klart for den 19. sesongen. I tillegg kommer Motbakkecupen i Maridalsalpene med fem løp i Maridalen og Øyakarusellen på fire av øyene rett utenfor Oslo. Alt i alt 40 løp som tilbys Oslo med omland sin befolkning.

NB: Årets første løp er utsatt en uke og arrangeres 10. april.
Årsaken til dette er at man ennå ikke er helt klare med det nye påmeldingssystemet. Løpsforholdene er gode, og det er mer sommerlig rundt Sognsvann i år enn til første løpet i fjor.

Picture
Løperne, både veteraner og debutanter, er klare til start for det 500. Sognsvann Rundt Medsols 10. april i fjor. - Værgudnee hadde lovet litt sol, men reforhandlinger mellom SRM og Værgudene må til, skrev arrangøren etter at første løp ble arrangert i snøslaps. ​(Foto: Espen Ringom)

Løypa er 3258 meter lang (kontrollmålt av Kondis) og du kan  løpe så mange runder du ønsker inntil  kl.19:00 da arrangøren rigger ned tidtakingen. Du trenger heller ikke å bestemme deg for antall runder før start.  I praksis betyr det at de som er raske kan klare 5 runder som er totalt 16,29 km. De aller flesre løper én runde, mange løper to runder, og noen få løper 3-5 runder.