FIK+Orions+Fredrik+Myrvang+%28til+h%F8yre%29+ga+alt+i+kamp+med+Joakim+Gustavsen+fra+Dimna+IL+om+2.+plassen+i+G+12.+%D8ystein+H+Hovland+fra+Asker+SK+var+to+og+et+halvt+sekund+foran+duoen+og+vant+klassen+p%E5+1%2C47%2C16.%09
FIK Orions Fredrik Myrvang (til høyre) ga alt i kamp med Joakim Gustavsen fra Dimna IL om 2. plassen i G 12. Øystein H Hovland fra Asker SK var to og et halvt sekund foran duoen og vant klassen på 1,47,16.
J%F8rgen+Elisenberg%2C+FIK+Orion+%28215%29+ble+5.+mann+i+G+14+med+1%2C38%2C54.
Jørgen Elisenberg, FIK Orion (215) ble 5. mann i G 14 med 1,38,54.
Emma+Marie+Skj%E6rstad%2C+L%F8ten+Friidrett+%28421%29+og++Ann+Kristin+Str%F8m%2C+FIK+Orion+kjempet+side+om+side+inn+til+henholdsvis+8.+og+9.+plass+i+J+16+%E5r.+
Emma Marie Skjærstad, Løten Friidrett (421) og Ann Kristin Strøm, FIK Orion kjempet side om side inn til henholdsvis 8. og 9. plass i J 16 år.
Mari+Helgestad%2C+L%F8ten+Friidrett+ble+nr.+8+i+J+17+%E5r+p%E5+1%2C47%2C27.
Mari Helgestad, Løten Friidrett ble nr. 8 i J 17 år på 1,47,27.
Ingeborg+L%F8vnes%2C+Str%F8mmen+IF+var+i+klart+i+tet+i+17-%E5rsklassen+allerede+etter+en+runde+og+vant+p%E5+1%2C37%2C36.
Ingeborg Løvnes, Strømmen IF var i klart i tet i 17-årsklassen allerede etter en runde og vant på 1,37,36.
Vegard+Gjelsvik%2C+Ullensaker%2FKisa+IL+hadde+med+1%2C24%2C13+dagens+nest+beste+tid+totalt+som+vinner+i+G+17+%E5r.%09
Vegard Gjelsvik, Ullensaker/Kisa IL hadde med 1,24,13 dagens nest beste tid totalt som vinner i G 17 år.
Ren-Engs+Vegard+%D8lstad+tok+2.+plassen+i+G+17+%E5r+p%E5+1%2C29%2C19.
Ren-Engs Vegard Ølstad tok 2. plassen i G 17 år på 1,29,19.
Med+1%2C22%2C12+var+det+ingen+i+n%E6rheten+av+Thomas+Arne+Roth%2C+Ullensaker%2FKisa+IL+verken+i+G+18%2F18+%E5r+eller+totalt.
Med 1,22,12 var det ingen i nærheten av Thomas Arne Roth, Ullensaker/Kisa IL verken i G 18/18 år eller totalt.
Line+Kloster++fra+Asker+SK+spurtet+fra+Solveig+Emilie+Olsen+fra+Minerva+med+et+par+tiendeler+p%E5+oppl%F8pet+og+vant+J+18%2F19+%E5r+p%E5+1%2C41%2C76.
Line Kloster fra Asker SK spurtet fra Solveig Emilie Olsen fra Minerva med et par tiendeler på oppløpet og vant J 18/19 år på 1,41,76.
Jan+Billy+Aas%2C+Ski+IL+satset+som+vanlig+friskt+fra+start+og+holdt+Lillehammer-veteranen+Reinhard+Kuhs+bak+seg+helt+til+m%E5l+i+det+f%F8rste+heatet+i+seniorklassen.
Jan Billy Aas, Ski IL satset som vanlig friskt fra start og holdt Lillehammer-veteranen Reinhard Kuhs bak seg helt til mål i det første heatet i seniorklassen.
Abdi+Mohamed%2C+IK+Tjalve%09vant+det+andre+heatet+i+seniorklassen+p%E5+1%2C25%2C26+til+tross+for+at+han+mistet+den+ene+skoen+i+f%F8rste+sving.
Abdi Mohamed, IK Tjalve vant det andre heatet i seniorklassen på 1,25,26 til tross for at han mistet den ene skoen i første sving.
Einar+Furulund%2C+FIK+Ren-Eng+l%F8p+inn+til+4.+plass+i+MS+p%E5+1%2C28%2C71.
Einar Furulund, FIK Ren-Eng løp inn til 4. plass i MS på 1,28,71.