OPPDATERT tirsdag 23:00: Løpet er nå fullbooket!Hell Ultraløperklubb arrangerer et nytt 24-timersløp på Stjørdal 18. – 19. september med start kl 18:00 på fredag kveld. 

Det er samme helgen som EM 24-timers skulle vært arrangert i nord-italiendke Verona - et løp som "naturligvis" ble avlyst.

Løpet har kommet i stand for å gi våre landslagsløpere et tilbud i en mesterskapsfri sesong, og også gi den relativt nystartede klubben (2018) nyttig arrangørtrening. De er en av flere klubber som drømmer om å arrangere NM 24-timers i 2023 eller senere.

- Kontrollmåling er bestilt, og vi vil tilstrebe at den blir nøyaktig 1000 meter (les 1001 meter). Løypa er tilnærmet flat og ligger delvis i le av furuskog. 997 meter asfalt og 3 meter hardpakket subbus pr runde, skriver Lars Erik Gylland i en e.post til kondis.no.
 

11 ledige plasser

Det er totalt 25 startplasser – og før kunngjøringen har de seks landslagsløperne og medlemmer i Hell Ultraløperklubb fått melde seg på. Dermed er det nå 11 ledige plasser, først til mølla. Plassene forsvinner nok i dag!

Foreløpig er to av landslagsløperne klare, det er de to som løp best av våre deltagere i VM 2019 i Albi Frankrike; Therese Falk på 14. plass, Jo Inge Norum på 26. plass i VM 24-timers​ De øvrige landslagsløperne får wild card dersom de får anledning til å delta og ikke får avklart det før løpet er fulltegnet. Blant annet er vår nye storløper på 24-timers, Simen Holvik, aktuell for løpet dersom Spartahlon helgen etter blir avlyst. Det avklares senest 15. juli

PÅMELDING 24 Hours in Hell
Påmeldte

Hell Ultraløperklubb på facebook

- Med dagens bestemmelser og råd rundt arrangementer, er det tillatt med 1 – en support per deltager. Forhåpentligvis er det lettet noe på dette innen 18. september. Vi i Hell Ultraløperklubb vil legge alt til rette sånn at både løpere og evt. supporthjelp får et uforglemmelig døgn her på Stjørdal, sier  Gylland.

Se også: Norske ultraløp 2020: Oppdatert oversikt og påmeldingsstatus​

SmartSelect_20200528-220054_Strava.jpg
Slik vil 1000-metersrunden gå rundt Øverlands Minde, det flotte friidrettsanlegget i Stjørdal sentrum.

 

Kondis trenger din støtte
Bli medlem eller støtt oss med en gave hvis du ønsker at Kondis skal fortsette å spre treningsglede, skrive reportasjer, lage terminlister, kontrollmåle løyper, føre statistikker osv. På grunn av koronakrisen har store deler av annonseinntektene våre falt bort, og vi er i enda større grad avhengig av medlemskap og støtte fra våre lesere.

Bli medlem og få mange medlemsfordeler!

Gi en gave:
Vårt kontonummer er: 1503.35.18541
Vipps: 125957